Домашні улюбленці зможуть задонатити на ЗСУ: фонд KOLO запускає  influencer-кампейн

Домашні улюбленці зможуть задонатити на ЗСУ: фонд KOLO запускає influencer-кампейн

2 Травня 2023
5793
2 Травня 2023
09:08

Домашні улюбленці зможуть задонатити на ЗСУ: фонд KOLO запускає influencer-кампейн

5793
Домашні улюбленці зможуть задонатити на ЗСУ: фонд KOLO запускає  influencer-кампейн
Домашні улюбленці зможуть задонатити на ЗСУ: фонд KOLO запускає  influencer-кампейн

Фонд оперативної допомоги ЗСУ KOLO створив KOLOvatar – сервіс на базі штучного інтелекту, який генерує AI-аватари. На платформі можна створити аватари домашніх улюбленців та задонатити на підтримку Збройних Сил. Збір – 1 млн гривень. Кошти підуть на оптику та зв’язок для бійців на передовій.

У фонді KOLO топ-менеджери таких IT-компаній, як Tumblr, Bolt, ЛУН об’єдналися, щоб посприяти перемозі України у війні, яку розв’язала росія.

В середу KOLO запустив influencer-кампейн #KOLOvatar в соцмережах, присвячений домашнім улюбленцям українських селебріті, зірок та усіх інших користувачів, які бажають долучитися до кампейну.

Стратегію для сервісу створення AI-аватарів, KOLOvatar, розробив Богдан Кіт, Co-founder в KOLO та Head of Product в Tumblr. Продукт створено у партнерстві з компаніями Uptech та Sommo, які взяли на себе обов‘язки по розробці та підтримці сервісу.

Для побудови ШІ-алгоритмів команда проєкту використовує нейромережу Stable Diffusion та фреймворк Dreambooth, щоб генерувати дані на основі людських або тваринних зображень. Додаток створений на no-code платформі Bubble, посадкова сторінка – на платформі Webflow.

Місія KOLOvatar була простою: дати можливість людям донатити на ЗСУ у новий спосіб, зробити собі чи близьким приємне, а країні – корисне водночас.

До кампейну #KOLOvatar вже приєдналися блогерки Марієтта, Лучанка, Lida Lee, Viktoria_amy, Кіт Інжир.

KOLOvatar улюбленця блогерки Марієтти, лабрадора Лулу. Джерело: Instagram

Улюбленець співачки Lida Lee. Джерело: Instagram

Зробити аватарки та доєднатися до кампейну може кожен. Все, що потрібно: 

  • зробити 14 фото домашнього улюбленця (ми знаємо, що на ваших смартфонах фоток хвостатих більше, ніж ваших);
  • зареєструватися на сайті KOLOvatar через пошту чи Google-акаунт;
  • обрати пакет аватарів та зробити донат;
  • зробити пост та Stories в соцмережах під хештегами #KOLOvatar та #КітПесЗСУ.
  • доєднатися до кампейну за наліпкою в Сторіс.

Для тих, в кого стомлюються лапки, підготували інструкцію, щоб було веселіше:https://www.youtube.com/watch?v=41dA1LekZ9s 

Лабрадор Миколка, улюбленець блогерки Лучанки. Джерело: Twitter

Щойно аватари буде згенеровано, на пошту прийде лист. Готові зображення можна скачати в особистому кабінеті на сайті. Розмір донату залежить від кількості згенерованих аватарів: $9,99 за 30 зображень, $11,99 за 80 зображень і $24,99 за 140 зображень. 

KOLOvatar кота Бантіка, хвостика блогерки Viktoria_amy. Джерело: Instagram

100% коштів від аватарів команда фонду передає на потреби ЗСУ. Збори кампейну #KOLOvatar підуть на зв’язок та оптику для бійців на передовій. Друзі, долучайтеся!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду