Студенти Могилянки протестують проти наступу на українське студентство

27 Жовтня 2004
669
27 Жовтня 2004
16:00

Студенти Могилянки протестують проти наступу на українське студентство

669
Студенти Могилянки протестують проти наступу на українське студентство
Студенти та викладачі Києво-Могилянської академії сьогодні протестували проти спроб втягнути Могилянку у політичне протистояння та проти наступу на українське студентство. Присутні на акції взяли в людське кільце і студмістечко – це кілька приміщень академії –на Контрактовій площі.

Учасники демонстрації оприлюднили та підтримали свою заяву, в якій висловили свою солідарність зі студентством усієї України. Могилянці констатують, що їм пощастило більше, ніж студентам багатьох інших вузів “На нас ніхто не тисне з боку адміністрації Академії, нас ніхто не примушує голосувати за “потрібного” кандидата, нас не зганяють на мітинги за ”потрібного кандидата”, нас не зганяють на мітинги та демонстрації, нам не забороняють бути політично активними. Але 17 жовтня відбулася спроба тиску на адміністрацію Академії – в третьому корпусі шукали вибухівку. Ми уже знаємо, як шукається вибухівка – з третього разу вона завжди знаходиться, і як правило в тих місцях, де за п”ять хвилин до цього вже проводився обшук” – йдеться в заяві.

Підтримати могилянців на акцію приїхала Ліна Костенко, Іван Малкович, Лариса Івшина.

Студенти вузу обіцяють захищати Академію та займати активну громадянську позицію.


ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
669
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду