Дабл Кейс Київ: відгуки студентів курсу "Навчання трейдингу"

Дабл Кейс Київ: відгуки студентів курсу "Навчання трейдингу"

17 Лютого 2023
1361
17 Лютого 2023
09:50

Дабл Кейс Київ: відгуки студентів курсу "Навчання трейдингу"

1361
Відгуки про Дабл Кейс (Київ): навчання, яке коштує своїх грошей
Дабл Кейс Київ: відгуки студентів курсу "Навчання трейдингу"
Дабл Кейс Київ: відгуки студентів курсу "Навчання трейдингу"

Дабл Кейс Київ: відгуки студентів курсу "Навчання трейдингу"

 

Торгівля на біржі одна із сучасних методів заробітку. Тема популярна, але багатьом малознайома. Охочих навчитися заробляти на фінансових ринках та стати успішним трейдером досить багато, тому питання отримання якісного навчання стає дедалі актуальнішим. В Україні таку можливість надає компанія Дабл Кейс, яка пропонує низку освітніх курсів з трейдингу. Як стверджують вiдгуки про Double case (Київ), проходження курсів дозволило підготувати себе до виходу на фінансові ринки, отримавши необхідну базу знань. 

Враховуючи популярність курсів, які пропонує компанія, пропонуємо вивчити відгуки слухачів різних міст, що врешті-решт допоможе іншим сформувати свою думку про Академію та прийняти рішення, чи варто проходити в ній навчання.

Навчання трейдингу у Дабл Кейс у Львові: відгуки про програму навчання 

Навчання у всіх філіях побудовано за одним принципом. Слухачі зазначають, що на користь вибору курсів саме цієї компанії вплинуло те, що Дабл Кейс надає можливість навчатися офлайн. Завдяки цьому можна повністю поринути у тему та сконцентруватися на проходженні теми. Плюс до всього, завжди є можливість поставити запитання викладачам під час або після заняття.

Відвідування курсів пропонується у двох форматах – групах чи індивідуально. Багато слухачів віддають перевагу саме груповому навчанню, тому що це дозволяє спілкуватися з однодумцями і чути різні точки зору з різних тем та питань.

 

Що кажуть відгуки про Дабл Кейс (Одеса)?

Отримання потенційного заробітку на фондових ринках залучає і одеситів, і через підвищений попит серед мешканців цього міста компанією було ухвалено рішення відкрити офіс в Одесі.

 Серед переваг слухачі курсів виділяють таке:

  • Викладачі пропонують багато практичних інструментів, а також на реальних кейсах показують, як трейдер може правильно сформувати власний стиль торгівлі.

  • В результаті навчання майбутні трейдери розуміють, як проводити фундаментальний та технічний аналіз для оцінювання торгових інструментів.

  • Під керівництвом наставників учні отримують можливість навчитися працювати з торговим терміналом, і навіть під їх контролем здійснювати свої перші угоди.

  • Всього за 4 тижні, саме стільки часу займає навчання на курсах, слухачі отримують можливість освоїти необхідну теоретичну базу і сформувати потрібні практичні навички, щоб після закінчення самостійно виходити на біржу і укладати реальні угоди.

Відгуки про Дабл Кейс (Київ): навчання, яке коштує своїх грошей 

Академія трейдингу Дабл Кейс за досить короткий проміжок часу змогла завоювати повагу серед слухачів та регулярно отримує позитивні відгуки від учнів. Випускники академії, за їх твердженням, виходять повністю підготовленими до самостійного аналізу ринку та торгівлі, одержуючи для цього всі необхідні знання. Оплату курсів вони називають необхідною і грамотною інвестицією у свій розвиток, а чимало їх вже змогли повернути вкладені кошти як доходів від успішних угод. 

Ті, хто цікавиться сферою інвестицій та фінансів, а також хто думає змінити професію, можуть ознайомитися з пропозицією Академії на її офіційному сайті, а також вивчити відгуки Дабл Кейс (Львів, Одеса, Київ) тих, хто вже пройшов курси і готовий поділитися своєю думкою . Програма курсів дозволяє пройти навчання трейдингу з нуля та у конкретні терміни освоїти нову та потенційно прибуткову професію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду