Революция блоггеровWashington ProFile

20 Жовтня 2004
967
20 Жовтня 2004
10:21

Революция блоггеровWashington ProFile

967
Революция блоггеровWashington ProFile
По данным консалтинговой фирмы Perseus Development Corporation, один из самых быстро растущих сегментов Интернета - личные онлайн-журналы, так называемые, блогиblog (отсюда слово "блоггер", обозначающее автора журнала). В блогах публикуются личные заметки владельца на темы политики, экономики, культуры, науки, морали и т. д. В 1999 году на просторах Всемирной Сети существовало не более 50-ти блогов, в 2004 году их насчитывается от 2.4 млн. до 4.1 млн. В 2005 году, число блогов должно перевалить за 10 млн.

За последние годы блоггеры приобрели значительное влияние на американское общество. Косвенно их авторитет доказывает то, что крупнейшие партии США - Демократическая и Республиканская - аккредитовали ряд блоггеров на своих партийных съездах в качестве представителей СМИ. Журнал Foreign Policy, который опросил ряд ведущих политических комментаторов и журналистов США, пришел к выводу, что большинство из них постоянно посещают страницы персональных интернет- журналов. Ныне, под данным исследования, проведенного Pew Research Center for the People and the Press, около 4% американских пользователей Интернет, постоянно обращаются к блогам для получения информации.


Washington ProFile
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду