Борис Ложкин включений до складу Ради підприємців при Кабінеті МіністрівУП

18 Жовтня 2004
698
18 Жовтня 2004
16:42

Борис Ложкин включений до складу Ради підприємців при Кабінеті МіністрівУП

698
Борис Ложкин включений до складу Ради підприємців при Кабінеті МіністрівУП
Кабмін у п'ятницю змінив 8 членів Ради підприємців, збільшивши її з 26 до 28 осіб, повідомляє "Українська правда" з посиланням на донецький сайт "Новини".

До Ради включений lонецький бізнесмен, президент футбольного клубу "Шахтар" Ринат Ахметов,

президент групи підприємств "Балтік Беверіджиз Холдинг" в Україні, президент "Пивобезалкогольного комбінату "Славутич" Петро Перетятько.

Також до Ради входять гендиректор промислово-інвестиційної корпорації "Укрподшипник" Ігор Бондаренко й президент компанії "ТНК-ВР Україна" Олександр Городецький.

Туди також включені гендиректор "Авіакомпанії Аеросвіт" Григорій Гуртовий, голова наглядацької ради "Української торгово-промислової корпорації" Віталій Джуринський, директор дочірнього підприємства "Ейч Сі Ем Україна" Андрій Заїка, голова правління підприємства "Олімп" Павло Климець, президент "Українського медіахолдингу" Борис Ложкин, почесний президент Укрсіббанку Олександр Ярославський.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду