Фільми онлайн на Київстар ТБ для затишних вечорів

Фільми онлайн на Київстар ТБ для затишних вечорів

19 Січня 2023
1547
19 Січня 2023
17:52

Фільми онлайн на Київстар ТБ для затишних вечорів

1547
Фільми онлайн на Київстар ТБ для затишних вечорів
Фільми онлайн на Київстар ТБ для затишних вечорів

Ми переглядаємо фільми онлайн хіба не кожного вечора. Поринаємо в історії героїв як в нові світи, а тоді обговорюємо побачене з друзями чи родичами. Хтось цінує в кіно цікавий сюжет, хтось — красиву картинку, хтось — хепі енд. Усі ми неодмінно знайдемо фільми онлайн для себе в каталозі Київстар ТБ. Висока якість картинки та зручність перегляду — ви знаєте, скільки коштує таке задоволення. Воно неоцінне.

Які фільми ви знайдете на Київстар ТБ?

Влаштуйте персональний домашній кінотеатр, обравши нову чи улюблену стрічку. Все, що вам потрібно, — узгодити побажання з близькими. Або влаштувати індивідуальний перегляд для кожного члена родини, адже Київстар надає вам можливість приєднати до 5 пристроїв одночасно. Як не розгубитися у величезному каталозі? Застосувати фільтри.

Жанри

Починайте з жанру. Обирайте з популярних:

  • бойовик;
  • комедія;
  • комікс;
  • драма;
  • фантастика.

Або ставте галочку навпроти одного з 15 жанрів. Ви знайдете в цьому списку не лише детективи чи трилери, але й більш вузькі жанри — на кшталт вестерну чи мюзиклу. Звісно ж, є і сімейні картини, і документальні, і фільми жахів. Уважно стежити за перебігом детективного сюжету чи сміятися всією родиною над веселою новорічною комедією — ви можете все.

Рейтинг

У майже необмеженій кількості стрічок рейтинг — це те, що допомагає нам зорієнтуватися. Багато глядачів орієнтуються на «зірочки» перед початком перегляду. Обирайте фільми, які набрали 7, 8, 9 балів симпатій користувачів та критиків. Але пам’ятайте, що цікаве кіно не завжди магістральне. Може, варто спробувати подивитись стрічку, яка не набрала й 5 пунктів?

Роки

Для фільмоманів цей фільтр дуже корисний. Ви знайдете свіжі картини, які вийшли цього року. А можете поласувати кінокласикою, натиснувши на відповідні роки:

  • 2015 – 2018;
  • 2010 – 2014;
  • 2000-ні;
  • 1990-ті;
  • 1980-ті;
  • 1970-ті;
  • 1960-ті та раніше.

Зауважте: ці фільми ви переглядатимете в HD якості. Захоплюйтеся не лише сюжетом і акторами, але й чіткістю та контрастністю картинки.

Країна

Ще один популярний фільтр, який оцінять фанати українського, британського, американського та будь-якого іншого кінематографу. Підбірки національних стрічок дадуть вам змогу побачити типові ознаки європейської, південноамериканської чи азійської культурних традицій.

Аудіодоріжки

Професійне озвучення художнього фільму допомагає створити цілісне враження від перегляду. Обирайте мову озвучки на свій смак. Майстерний український дубляж чи оригінальне англійське звучання — вирішувати вам.

Онлайн-кінотеатр від Київстар ТБ: чому варто скористатися

Безкінечний потік відеоконтенту різної якості в сучасному світі змушує нас висувати певні вимоги. Ми хочемо, щоб перегляд був комфортним, картинка якісною, а сімейна атмосфера теплою. Незалежно від того, чи дивимось ми один фільм разом, чи кожний переглядає своє. Київстар ТБ пропонує вам комфорт і якість:

  • можливість вибрати відповідний тариф: Базовий, Сімейний, Преміум HD;
  • 300+ каналів для перегляду;
  • один обліковий запис на 5 пристроїв;
  • великий зручний каталог;
  • можливість подивитися фільм за підпискою, купити його або взяти напрокат.

Київстар ТБ допомагає вам створити затишну атмосферу вдома, адже це якісно, зручно та безпечно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1547
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду