Влада намагається зірвати Студентське ВічеRazom.org.ua

14 Жовтня 2004
614
14 Жовтня 2004
15:34

Влада намагається зірвати Студентське ВічеRazom.org.ua

614
Влада намагається зірвати Студентське ВічеRazom.org.ua
Вільна ініціатива "Студентська хвиля" отримує з усіх куточків України інформацію про спроби влади зірвати приїзд учасників Студентського Віча до Києва, запланованого на 16 жовтня.

Як повідомляється на сайті "НУ", В екстреному порядку в багатьох університетах та інститутах на суботу призначаються заняття і планується посилений контроль присутності студентів на парах.

Крім того, значно посилилися репресивні дії проти студентських активістів. Тільки в Харкові 12 жовтня безпідставно затримано міліцією 20 студентів – прихильників Віктора Ющенка, і це не поодинокий випадок. За лідерами "Студентської хвилі" в Сумах, Полтаві та інших областях ведеться відверте стеження.

З кількох областей також надійшла інформація про отриману працівниками ДАІ вказівку не випустити жодного автобуса з учасниками Віча до Києва.

Водночас штаби Віктора Януковича за великі гроші збирають по гуртожитках студентів для поїздки до Києва 16 жовтня. При цьому мета поїздки до столиці не розголошується.

Razom.org.ua

Читайте також:

У Харкові під УВС пройшов «День побитого студента»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду