Кредит під 0%: все, що про нього потрібно знати

Кредит під 0%: все, що про нього потрібно знати

23 Грудня 2022
9189
23 Грудня 2022
14:41

Кредит під 0%: все, що про нього потрібно знати

9189
Кредит під 0%: все, що про нього потрібно знати
Кредит під 0%: все, що про нього потрібно знати

Почнемо з того, що кредит під 0% передбачає позику під 0,01% або трохи більше. Зовсім безкоштовно установам немає сенсу давати гроші клієнтам.

Багато відгуків щодо кредитування від тих, хто отримав різний досвід, поширюються в соцмережах. Хтось щось не зрозумів, хтось зробив помилку, отримавши в результаті поганий досвід спілкування з кредиторами. Погляди на угоду різняться. Щоб розвіяти чутки, щоб допомогти сформувати правильне розуміння безпроцентного кредитування, складений цей матеріал. В ньому ви дізнаєтесь все необхідне про кредит без довідки про доходи та офіційного працевлаштування під 0%.

Безвідсотковий кредит

Багато хто з компаній МФО пропонує своїм потенційним клієнтам чудові умови. Особливий акцент робиться на отриманні грошей без відсотків. В результаті у потенційного позичальника складається враження, що він поверне рівно стільки, скільки отримав при видачі. Але коли доходить до справи, починаються проблеми. Чому? Тому що основна фраза про «без процентів» в голові відкладається, а інші умови або читаються «крізь пальці», або не вивчаються зовсім, або успішно забуваються.

Гроші отримати легко. Але їх все одно треба повертати. Та умови виконувати. А якщо цього не робити, з'являться й нарахування, й штрафи. Сума зросте в рази. А клієнт отримає негативні емоції та звинуватить установу в тому, що його обманули. 

Отже, почнемо з того, що кредит під 0% передбачає позику під 0,01% або трохи більше. Зовсім безкоштовно установам не має сенсу давати гроші клієнтам. Навіть, якщо вони користуються кредитним лімітом, не затримуючи повернення, не порушуючи правила, все одно певну суму платять. Позначений цей платіж може бути як консультаційні послуги, як комісія — значення немає. Позичальник не сплачує процент, а інші послуги не можуть надаватися безплатно. Все одно це несе певну вигоду, все одно це допомагає зекономити, все одно це краще співпраці з банком. Головне — не порушити правила.

Переваги співпраці з МФО

Отримувати банківський кредит складно. Треба мати офіційне працевлаштування, довідки, які підтверджують розмір доходу. Кредитна історія також дуже уважно розглядається. Багато відмов, дуже багато розчарувань щодо витраченого даремно часу. А МФО насправді видають кошти майже кожному, хто звертається до них по допомогу. Винятком є боржники та ті, хто не виконує правила договору. 

Гроші видають швидко, одразу нараховують на картку, не потрібно кудись їхати, стояти в черзі, пояснювати, на що вони потрібні, яким чином будуть повертатися. МФО це не цікавить. Вони діють за принципом:

Дали гроші — отримали платіж.

Інше їх не цікавить або не стосується. Так, поставити питання щодо працевлаштування можуть, стосовно розміру та стабільності доходу також.  Але не більше. 

Пам'ятайте: будь-яке МФО зацікавлене в стабільності доходу. Тож вони прагнуть надати якнайбільше переваг для співпраці, а не надурити. 

Співпрацюйте з ними чесно, будьте відвертими, коли надаєте дані, і все буде добре.

Оформлення кредиту без процентів

Для оформлення договору з МФО потрібні:

  • вік від 18 до 60-65 років;
  • громадянство України та код ІНН;
  • рахунок в банку;
  • в деяких випадках  телефонний номер та ел.пошта. 

Вивчайте, як взяти кредит онлайн, а якщо лишаться питання, не вагайтесь, а ставте їх фахівцям. Працевлаштування особливої ролі не грає. Робимо наголос на цьому питанні ще раз. Студенти, пенсіонери, ті, хто перебуває у відпустці по догляду за дитиною, можуть отримати гроші.

Система оформлення надзвичайно проста та зручна. Все робиться за онлайн. Деколи потрібно переговорити телефоном, але це краще, ніж їхати до фінустанови особисто.

І ще один важливий момент. Повторно подавати документи, якщо гроші знову знадобляться, вже не потрібно. Це подвійна економія часу. Звертайтесь!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9189
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду