#ЩедрийВівторок 2022: Всеукраїнський день добрих справ

#ЩедрийВівторок 2022: Всеукраїнський день добрих справ

29 Листопада 2022
3817
29 Листопада 2022
16:57

#ЩедрийВівторок 2022: Всеукраїнський день добрих справ

3817
29 листопада — Всеукраїнський день добрих справ, який об’єднує людей навколо благодійності.
#ЩедрийВівторок 2022: Всеукраїнський день добрих справ
#ЩедрийВівторок 2022: Всеукраїнський день добрих справ

#ЩедрийВівторок — це глобальний рух, свято, коли кожен із задоволенням робить маленьку чи велику добру справу та ділиться цим з оточуючими. В Україні #ЩедрийВівторок проходить з 2018 року, і з кожним роком ми відчуваємо ще більше підтримки та залученості. 

Але 24 лютого ніби поставило усі активності на паузу, і здавалося, що #ЩедрийВівторок не на часі, адже: «які зараз свята». Але коли як не зараз підтримувати людей навколо та поширювати добро? Адже мета руху — популяризувати благодійність та на власному досвіді довести: добрі справи робити легко.

«​​#ЩедрийВівторок — це ще один спосіб показати, як українці борються та продовжують життя, незважаючи ні на що. Спочатку ми вагалися, чи доречний Найдобріший день в році під час війни. Але саме зараз українці відчули важливість благодійності, тож аргументів «за» стало значно більше», — розповідає Зоя Жерельнікова, менеджерка Щедрого Вівторка.

За 4 роки десятки компаній, сотні організацій та тисячі благодійників доєдналися до руху та зробили свій внесок у розвиток благочинності в Україні. Цього року #ЩедрийВівторок повністю проходитиме онлайн, але це не завадить нам відсвяткувати Всеукраїнський день благодійності. 

Що на вас чекає?

  • Доброфест — перший фестиваль добрих справ. Тут можна написати свою добру історію, нагородити друга за внесок у благочинність, пройти тест для маленьких благодійників та багато іншого. 

  • Головний збір до Щедрого Вівторка разом з BeKind, в рамках якого ми придбаємо 500 наборів для новонароджених українців.

  • Карта Добра з сотнями ініціатив, які можна підтримати.

  • Десятки активностей від учасників та партнерів Щедрого Вівторка.

Але ми не обмежуємо учасників у власних ідеях. Команда Щедрого Вівторка вірить: кожна добра справа важлива. Є безліч способів долучитися: грошима, часом, талантом чи інформаційною підтримкою. Кожен охочий може створити власну акцію, зробити добру справу чи просто розповісти про глобальний рух в соціальних мережах.

#ЩедрийВівторок — це про єднання та підтримку заради спільної мети. Цього року в українців одна мрія на всіх, тож #ЩедрийВівторок нагадує: тільки разом ми зможемо досягти найзаповітніших цілей.

Ставайте частиною руху та популяризуйте благодійність разом з нами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду