Можливості для працевлаштування українців в умовах війни

Можливості для працевлаштування українців в умовах війни

25 Листопада 2022
1721
25 Листопада 2022
18:25

Можливості для працевлаштування українців в умовах війни

1721
Можливості для працевлаштування українців у межах проєкту "Work Stability for Ukrainians".
Можливості для працевлаштування українців в умовах війни
Можливості для працевлаштування українців в умовах війни

Work Stability for Ukrainians — проєкт допомоги у пошуку роботи українцям та українкам, які постраждали внаслідок повномасштабної війни, яку розпочала у лютому Росія в Україні. Його запустили у червні 2022 року, щоби створити умови для безпечного працевлаштування мільйонам людей, які наразі шукають роботу в Україні та в інших країнах.

Проєкт працює на базі кар’єрної платформи “Happy Monday” і запущений за сприяння Програми розвитку ООН  у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування Європейського Союзу. 

Разом ми прагнемо створювати нові професійні можливості для всіх, хто у зв’язку з війною втратили джерела доходу, знаходяться в пошуку роботи, мають потребу у професійній реалізації та хочуть розпочати кар’єру у сучасних цифрових професіях та віддаленому форматі роботи.

Як працює проєкт?

Щоби розширити можливості пошуку роботи та створити нові робочі місця, до програми вже залучили більше 250 компаній, які відкрили для українців більше 3 000 вакансій. Найбільше пропозицій наразі для проєктних менеджерів та спеціалістів по роботі з контентом — копірайтерів, SMM-менеджерів, дизайнерів, журналістів, а також HR-спеціалістів, SEO та інтернет-маркетологів, клієнт-менеджерів, фінансистів та програмних координаторів. 

Особливе місце займають вакансії з віддаленою роботою — ця опція допомагає бути більш гнучкими та комфортно організовувати робочі процеси з будь-якої точки світу. Загалом роботодавці повністю відкриті до участі у проєкті та готові до збільшення кількості вакансій, зокрема й і для ВПО, ветеранів та  ветеранок. 

Щоби пошук роботи став ще зручнішим, ми створили спеціальні цифрові інструменти на сайті Happy Monday для спрощення процесу вибору компанії та відгуку на вакансії. Серед них:

  • кращий пошук вакансій — ми розширили параметри та додали функцію пошуку вакансій за ступенем володіння мовами, форматами роботи та рівнем позиції. Так компанії та пошукачі зможуть ще легше і швидше знаходити одне одного;
  • особисті кабінети користувачів та компаній — тепер кожен користувач/-ка платформи може створити власний цифровий профіль, за допомогою якого зручно керувати вакансіями;
  • внутрішня система професійного метчингу для кандидатів — розробили унікальні персоналізовані фільтри, які допомагають підібрати вакансії не тільки за технічними характеристиками, а й за співпадінням по ціннісним вподобанням. Це новий досвід інтерактивної взаємодії, який допоможе пошукачам краще усвідомити свої очікування щодо нового місця роботи, розкрити власні можливості та знайти ідеальний варіант роботи, а компаніям — залучити «своїх» людей у команду;
  • функція зворотного зв’язку — щоби бути на зв’язку з користувачами і швидше реагувати на запити та гнучко адаптуватися під поточні потреби, запустили форму для обробки відгуків по взаємодії з платформою.

Надалі ми плануємо розширювати можливості щодо працевлаштування та пошуку роботи для українців та українок, підтримуючи та удосконалюючи платформу, залучаючи до співпраці ще більше компаній та створюючи додаткові освітні проєкти та менторські програми. 

Щоби скористатися всіма можливостями проєкту "Work Stability for Ukrainians" і спробувати нові функції, - переходьте на сайт https://happymonday.ua/, там ви знайдете актуальні вакансії у перевірених компаніях і багато корисних матеріалів для професійного розвитку. На прикладі особистих кар'єрних історій та порад із власного досвіду, зможете надихнутись, щоби зробити новий крок у своє професійне майбутнє.

Організатори проєкту 

Проєкт реалізується ГО «Професіонали майбутнього» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду