Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього

Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього

29 Вересня 2022
1074
29 Вересня 2022
13:51

Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього

1074
Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього
Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього

Сестра — це людина, з якою у вас завжди буде особливий зв’язок. Навіть, коли між вами відбуваються чвари, у вас різниця у віці й ваші інтереси відрізняються, душі все одно залишаються рідними.

І, якщо у вас є молодша сестричка, їй дуже пощастило, адже старші брат чи сестра обов’язково будуть розпещувати її чудовими подарунками на різні свята. Так приємно спостерігати за тим, як вона з цікавістю та азартом розгортає подарунковий пакунок, щиро радіє сюрпризу й радісно обіймає вас!

Тож, аби це сталося, обирайте правильні презенти! А ми вам у цьому допоможемо.

Який сюрприз обрати молодшій сестричці?

Чи складно вибирати подарунки родичам? Зовсім ні! А у випадку, коли справа стосується сестри, достатньо просто зайти в спеціалізований дитячий магазин і попросити допомоги консультанта. Самі ж ви точно будете збиті з пантелику — вибір дитячих подарунків просто неймовірний!

Якщо ви обираєте презент для дівчинки до 10 років, вам слід звертати увагу на:

  • інтерактивні іграшки типу настільних та розвивальних;
  • ляльки та головні персонажі улюблених мультфільмів;
  • шпильки, резинки та інші аксесуари для гарних зачісок.

Зверніть увагу на лялькові набори. Наприклад, сім’ю та ляльковий будиночок для них, де вони будуть мешкати — малеча буде в захваті!

Також ви не зробите помилку, якщо зупините свій вибір на дитячій косметиці, адже дівчатка вже з маленького віку стараються бути схожими на своїх матусь. Дитячі набори не містять алергенів та агресивних складників, а тому цілком безпечні.

Маленькі принцеси будуть раді отримати в подарунок біжутерію. Гарний браслет, ланцюжок, перстень чи обруч стануть чудовим доповненням до її ніжного дитячого образу.

Дівчаткам віком від 10 до 14 років обирайте набори для творчості. В цей період вони починають шукати нові захоплення й себе. Крім того, починається перехідний період, а тому надлишкові емоції вони можуть перетворювати у плоди своєї праці. Пластилін, набір для вишивання бісером чи в’язання, картина за номерами тощо — обирайте найцікавіше!

Також зверніть увагу на майстер-класи, де дітвора дізнається щось нове. Наприклад, шоколадний майстер-клас, де вона навчиться виготовляти солодощі, живопис чи акварель, де можна проявити творчі та художні навички, або ж мобільна фотографія — варіантів безліч і на будь-який смак!

Для цієї групи й для старших дітей є ще один безпрограшний варіант — нові емоції. Подарувати їх можна під виглядом подарункового сертифіката на враження. Перейшовши за посиланням https://www.bodo.ua/ua/podarki/, ви знайдете перелік різних занять, які обов’язково сподобаються вашій близькій людині:

  • фотосесії;
  • абонементи на танці;
  • відвідування парку розваг;
  • артбранчі;
  • спортивні заняття та багато іншого.

Юним леді, які хочуть мати й готові нести власну відповідальність, можна подарувати домашнього улюбленця: собаку, кошеня, кролика чи папугу. Можливо, вона вже давно мріє про чотирилапого друга й навіть підібрала для нього ім’я.

Старшим дівчатам підібрати презент складніше. Але у будь-якому випадку безпрограшними варіантами стануть сумки, сучасні гаджети та подорожі.

Завчасно подбайте про щире привітання та гарне пакування. Хай вам щастить!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду