Tudum: Світова подія для фанатів Netflix

Tudum: Світова подія для фанатів Netflix

15 Вересня 2022
1144
15 Вересня 2022
11:00

Tudum: Світова подія для фанатів Netflix

1144
Tudum: Світова подія для фанатів Netflix
Tudum: Світова подія для фанатів Netflix

Глобальна віртуальна подія, яка минулого року зібрала понад  25 мільйонів переглядів від шанувальників Netflix у 184 країнах світу, повертається у суботу, 24 вересня, з п’ятьма глобальними подіями за 24 години. 

Налаштуйтеся на захоплюючий день ексклюзивних новин, небачених раніше кадрів, трейлерів і перших переглядів, а також інтерв’ю з найбільшими зірками і творцями Netflix. Безкоштовна віртуальна подія вшановує фанатів Netflix і включає понад 120 серіалів, фільмів, спеціальних пропозицій, ігор і понад 200 талантів Netflix.

Глобальна подія для шанувальників Netflix буде доступна на каналах Netflix YouTube в усьому світі 29 різними мовами, включаючи YouTube.com/Netflix. Відвідайте офіційну фан-сторінку Netflix Tudum.com/event, щоб дізнатись деталі про цю глобальну фан-подію, і слідкуйте за новинами, щоб дізнатися більше про наш список знаменитостей на початку вересня. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду