По фактам распространения порнографии столичные правоохранители возбудили 42 уголовных дела Interfax

11 Серпня 2004
571
11 Серпня 2004
12:46

По фактам распространения порнографии столичные правоохранители возбудили 42 уголовных дела Interfax

571
По фактам распространения порнографии столичные правоохранители возбудили 42 уголовных дела Interfax
По фактам распространения порнографической продукции в этом году прокуратура Киева возбудила 14 уголовных дел, подразделения столичной милиции - 28 дел, 30 из которых уже направлены в суд.

Как сообщает пресс-служба столичной прокуратуры, об этом речь шла на межведомственном совещании по вопросам предупреждения нарушений в сфере общественной морали в прокуратуре Киева во вторник.

По информации пресс-службы, количество тяжких преступлений среди несовершеннолетних сильно возросло, не удается остановить рост рецидивной преступности среди подростков.

Причиной обострения такой ситуации правоохранители называют проблему не контролированного влияния на несовершеннолетних порнографии и продукции, которая пропагандирует культ насилия и жестокости.

HREF="http://www.interfax.kiev.ua/secure/go.cgi?1,30,20040811037">Interfax
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду