На прес-конференції КНМП поінформує про результати розслідувань, проведених КНМП у ЧернівцяхКНМП

9 Серпня 2004
695
9 Серпня 2004
14:56

На прес-конференції КНМП поінформує про результати розслідувань, проведених КНМП у ЧернівцяхКНМП

695
На прес-конференції КНМП поінформує про результати розслідувань, проведених КНМП у ЧернівцяхКНМП
Під час прес-конференції Київської незалежної медіа-профспілки, що відбудеться 10 серпня з 12.00 по 13.00 у приміщенні УНІАН (вул. Хрещатик, 4, м. Київ), буде оприлюднено: дані про порушення прав журналістів в Україні (за результатами моніторингу); повідомлено про результати розслідувань, проведених КНМП у Чернівцях – щодо підпалу редакції газети „Молодий буковинець” та нападу на редактора газети „Час” – П.Кобевка; дані про бездіяльність Генпрокуратури щодо розслідування резонансних злочинів проти журналістів; повідомлено про механізми й тактику спільних дій медіа-профспілок та інших журналістських організацій при порушеннях прав журналістів під час перебігу виборчої кампанії; буде оголошено про вимоги до Центральної виборчої комісії щодо урегулювання прав, повноважень та обов’язків журналістів під час виборчої кампанії.

КНМП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду