Ющенко дивитиметься Олімпіаду по телевізоруПерсональний сайт Віктора Ющенка

9 Серпня 2004
690
9 Серпня 2004
12:16

Ющенко дивитиметься Олімпіаду по телевізоруПерсональний сайт Віктора Ющенка

690
Ющенко дивитиметься Олімпіаду по телевізоруПерсональний сайт Віктора Ющенка
Ющенко вболіватиме за українську олімпійську збірну, але при цьому залишатиметься в Україні і дивитиметься її по телевізору. Про це він пообіцяв в ефірі на мелітопольському місцевому телебаченні. Він нагадав, що сьогодні стоїть питання про те, що на олімпіаду їде багато чиновників, у той час коли не вистачає коштів для відрядження спортсменів і тренерів. Кандидат у Президенти наголосив, що під час його прем’єрства, коли олімпіада відбувалася в Сіднеї, він та його міністри вболівали за українську збірну в Києві. Тоді Ющенко особисто більш ніж удвічі скоротив список чиновників, які збиралися їхати до Сіднею, аби заощадити кошти для олімпійців.

Нині Ющенко закликає урядовців, чиновників і Януковича вчинити так само. «Я хочу, щоб таку важливу пожертву зробили і нинішні урядовці, які могли би свої місця віддати спортсменам і тренерам, для яких присутність на іграх – частина їхньої роботи», – заявив він.

Як приклад Ющенко навів свого колегу по фракції Юрія Павленка, який відмовився від місця в делегації на користь тренера.

href="http://www.yuschenko.com.ua/ukr/present/News/1003/">Персональний сайт Віктора Ющенка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду