США не підтримають вступ України до НАТО, якщо президентські вибори не будуть вільні й чесні"Радіо Свобода"

9 Серпня 2004
628
9 Серпня 2004
10:17

США не підтримають вступ України до НАТО, якщо президентські вибори не будуть вільні й чесні"Радіо Свобода"

628
США не підтримають вступ України до НАТО, якщо президентські вибори не будуть вільні й чесні"Радіо Свобода"
До союзу НАТО Україна напевно не зможе вступити, якщо президентські вибори не будуть вільні й чесні: в такому разі жодне прохання України про вступ до НАТО не підтримають Сполучені Штати Америки. Про це попередив неназваний американський урядовець. Як заявив він журналістам, високі американські представники, такі, як колишній президент Джордж Буш-старший чи друга особа в держдепартаменті Ричард Армитидж, що відвідали нещодавно Україну, досі так і не змогли переконати українську владу підготувати саме вільні й чесні вибори.

Урядовець нагадав такі приклади, як раптове закриття на ремонт місць, де були домовлені мітинґи чи зустрічі опозиційних сил або ж висвітлення подій у засобах інформації, різко не виважене на користь прихильників влади.

За словами цього урядовця, напередодні виборів до України приїде ще ціла низка відомих діячів.

Американський урядовець також нагадав: українське керівництво помиляється, якщо думає собі, що США послаблять тиск на Україну через участь українських військ у багатонаціональних силах в Іраку.

"Радіо Свобода"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду