Де зробити лазерну епіляцію у Києві

Де зробити лазерну епіляцію у Києві

25 Березня 2022
1244
25 Березня 2022
18:36

Де зробити лазерну епіляцію у Києві

1244
Де зробити лазерну епіляцію у Києві
Де зробити лазерну епіляцію у Києві

Результати соціологічних опитувань підтверджують, що 75% жінок бажають назавжди позбавитися небажаного волосся. Для цього існує сучасне лазерне видалення волосся, яке проводиться швидко та безболісно. У столиці є великий вибір студій та клінік, де можна робити цю процедуру.

Де зробити лазерну епіляцію у Києві

Краще вибирати перевірені салони з бездоганною репутацією та гарними відгуками. Чудовим варіантом стане мережа лазерних центрів EpiLaser, яка добре зарекомендувала себе. Тут проводиться найкраща епіляція у Києві, а позитивні відгуки є цьому підтвердженням. Ціни на послуги доступні, щоб кожна дівчина могла стати щасливою та красивою.

У мережі працюють висококваліфіковані фахівці з медичною освітою та з багаторічним досвідом. Для роботи вони використовують нову лазерну технологію 3D зі своїми перевагами, тому вона заслуговує на детальний огляд.

Особливості 3D лазерної епіляції

Це гібридна триокластерна методика, що діє на волосяні цибулини за допомогою особливого лазера, який має 3 різних довжини хвилі. Він точно проникає на різні глибинні шари епідермісу для повного руйнування фолікул, що сприяє повному припиненню росту небажаного волосся.

Таке обладнання оснащене унікальною сапфіровою системою контактного охолодження для мінімізації больових відчуттів та виключення ризику опіків.

Переваги лазерної епіляції 3Д

  • висока ефективність;

  • усуває темне та світле волосся;

  • безболісність;

  • одним імпульсом видаляється відразу кілька волосин;

  • безпечно на засмаглій шкірі;

  • мінімум протипоказань.

Щоб відчути на собі всі переваги цієї процедури, важливо з особливою відповідальністю підійти до вибору салону, де будете робити лазерну епіляцію в Києві. Від цього залежатиме, наскільки кваліфікованою та безпечною буде проведена послуга. В EpiLaser працюють професіонали, які вже протягом 5 років доводять своє право називатися найкращими в Україні.

Протипоказання

  • декомпенсований цукровий діабет;

  • шкірні хвороби;

  • свіжа засмага;

  • злоякісні пухлини;

  • захворювання серця та крові;

  • епілепсія;

  • вагітність та лактація.

Перед записом на лазерну епіляцію рекомендується проконсультуватися зі своїм лікарем.

Підготовка

  • 3 тижні не можна виривати волоски пінцетом, восковими смужками, шугарингом, епілятором тощо;

  • 3-5 днів заборонено засмагати на сонці та в солярії;

  • за 1 день до сеансу необхідно поголитися або скористатися кремом для депіляції.

Також не рекомендується проводити хімічні пілінги, користуватися скрабами та спиртовмісною косметикою.

Результати

Залежно від індивідуальних особливостей людини потрібно пройти курс із 6-10 епіляцій та з інтервалами між ними близько 1 місяця. Це необхідно для активізації та проростання волосків, які раніше знаходилися у фазі сну. Але вже після першого разу можна помітити результативність: те волосся, яке відростає після процедури, - тонке, слабке та світле.

Довіртеся фахівцям EpiLaser. Відгуки підтверджують, що тут можна зробити епіляцію лазером ефективно, безболісно та відносно недорого. А якщо залишилися сумніви, зверніться за консультацією.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду