Кшиштоф Зануссі наступного разу хоче відвідати Україну вже зі своїм новим фільмом "Громадське Радіо"

27 Липня 2004
856
27 Липня 2004
18:00

Кшиштоф Зануссі наступного разу хоче відвідати Україну вже зі своїм новим фільмом "Громадське Радіо"

856
Кшиштоф Зануссі наступного разу хоче відвідати Україну вже зі своїм новим фільмом "Громадське Радіо"
Україну відвідав знаменитий польський режисер Кшиштоф Зануссі. Під час свого візиту він встиг відкрити фестиваль мистецтв імені Михайла Булгакова, відвідати Вінницю, звідки походить його дружина, і зустрітися з молодими кінематографістами.



Зануссі – автор фільмів “За стіною”, “Імператив”, “Життя як смертельна хвороба, що передається статевим шляхом”, володар призів багатьох престижних кінофестивалів. В Україну Зануссі приїхав на Булгаківський фестиваль – презентувати фільм Анджея Вайди “Понтій Пілат та інші”, знятий за мотивами роману Булгакова “Майстер і Маргарита”. Окрім того, Зануссі відвідав також Вінницю, де свого часу мала маєтки родина його дружини.

Наступного разу режисер планує приїхати в Україну вже зі своїм новим фільмом. Стрічка матиме назву “Персона нон грата”. Про це режисер повідомив в інтерв`ю "Громадському Радіо". Сюжет картини – стосунки російських і польських дипломатів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду