Школа англійської в Києві, або Чому не варто братися за мову самостійно

Школа англійської в Києві, або Чому не варто братися за мову самостійно

24 Січня 2022
896
24 Січня 2022
11:57

Школа англійської в Києві, або Чому не варто братися за мову самостійно

896
Розповідаємо про переваги шкіл англійської у Києві в порівнянні з самостійним вивченням мови. Дізнайтеся, як поєднати самонавчання та роботу з викладачем.
Школа англійської в Києві, або Чому не варто братися за мову самостійно
Школа англійської в Києві, або Чому не варто братися за мову самостійно

Школа англійської у Києві: навіщо потрібно вчитися у професіоналів

В інтернеті можна знайти багато історій людей, які зуміли самостійно вивчити англійську мову, а потім успішно скласти міжнародні іспити. Проте ми вважаємо, що школа англійської в Києві, як, наприклад, Project 12, здатна дати студентам набагато більше знань. А ще дозволити досягти бажаного результату набагато швидше – наприклад, через інтенсивні мовні курси англійської. У статті нижче порівнюємо навчання англійської мови у спеціалізованій мовній школі та самонавчання, а також розповідаємо, як поєднати ці способи вивчення мови.

Київські школи англійської проти самонавчання

Для зручності представимо порівняння у вигляді таблиці. У ній ми виділили критерії навчального процесу, важливі для будь-якого київського студента:

Критерій

Навчання у мовній київській школі

Самонавчання

Витрати часу

Рекламуючи курс, школа одразу повідомляє київським студентам тривалість семестрів – це і є термін, за який ви опануєте кожен рівень знань з англійської мови

Рамки часу можуть постійно розтягуватись, оскільки відсутній строго спланований план занять.

Подолання страхів, комплексів

Працюючи в Києві з іншими студентами школи та викладачем, ви поступово зможете позбутися страху говорити англійською мовою, а також комплексу відмінника, який боїться зробити помилку

Вам здається, що ваші знання відповідають рівню Кембриджу. Однак коли справа дійде до спілкування з реальними людьми, всі слова та фрази можуть вилетіти з голови через страх.

Легкість у оволодінні правильною вимовою

Багато київських шкіл англійської наймають на роботу носіїв мови. Завдяки цьому студенти одержують можливість успадковувати вимову від native speaker (носія).

Відпрацьовувати вимову доведеться самостійно через повторення фраз за героями фільмів.

Мотивація

У розкладі мовної школи стоїть заняття – отже, ви вирушаєте на нього та навчаєтесь. Мотивувати можуть і здобутки інших студентів.

Відволікати від вивчення англійської мови може навіть пил на столі або концерт улюбленого виконавця у Києві.

Рекомендуємо, як мінімум, спробувати навчання у мовній школі. Наприклад, згадана вище школа англійської у Києві P12 здійснює набір нових груп практично щосезону та надає навчання з адаптивним графіком.

Переваги онлайн-навчання у мовних школах

Якщо вам хочеться вчитися вдома, обміркуйте варіант із онлайн-навчанням. У такому разі вам не доведеться відвідувати реальну школу, але при цьому у вас з'явиться досвідчений наставник та одногрупники для структурованого та глибокого вивчення англійської мови.

Ви можете взяти пробне заняття в будь-якій київській школі, що допоможе прийняти остаточне рішення. Адже вибір у будь-якому разі залишається лише за вами!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
896
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леонид
819 дн. тому
Слышал про Project 12, школа тоже норм, когда выбирал курсы то попадал на них. Я осенью решил подтянуть свой уровень знания английского языка и искал онлайн школу. Но в результате выбрал EnglishDom. Хорошо запомнил, что когда оставил заявку на сайте, то мне сразу перезвонил менеджер и ответил на все интересующие меня вопросы. Оплатил для начала 10 уроков и мне назначили преподавателя. Я не ожидал, если честно, такого высокого уровня преподавания и к тому же онлайн. Плюс после оплаты уроков мне дали доступ ещё к другим онлайн курсам, которые я прохожу самостоятельно. Плюс есть приложение на телефон. В общем мне нравится тут)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду