Критерії вибору чоловічого годинника: поради експертів

11 Листопада 2021
1187
11 Листопада 2021
15:07

Критерії вибору чоловічого годинника: поради експертів

1187
Критерії вибору чоловічого годинника: поради експертів

Без аксесуарів неможливо уявити образ ділової людини. Саме тому багато чоловіків дуже ретельно підбирають вироби для доповнення свого образу. Крім того, іміджеві аксесуари не тільки відрізняються стильністю і презентабельністю, але також мають велику функціональність і практичність.

Велике значення при створенні образу має чоловічий годинник https://imidge.com.ua/ru/f-male-watches/. Сучасні вироби здатні без слів розповісти про свого володаря, про його уподобання, високий соціальний стан, відмінний смак. Стилісти Імідж рекомендують мати у своєму арсеналі кілька наручних годинників, які можна буде змінювати в залежності від місця та призначення.

Важливі моменти вибору

У питанні, як вибрати чоловічий наручний годинник, варто діяти грамотно та обдумано. Професійні іміджмейкери рекомендують заздалегідь визначитися з такими нюансами:

  • Внутрішній механізм. Існує два види – механічні та кварцові вироби. У свою чергу, ці види поділяються на підвиди. Наприклад, механічні годинникові механізми можуть бути з автоматичним або ручним підзаводом. Якщо необхідно підкреслити високе соціальне становище, варто віддати перевагу механічному механізму. А ось кварцові підійдуть для людей, які цінують точність та багатофункціональність у виробах.
  • Матеріал корпусу. Сучасні виробники при виготовленні наручного годинника використовують інноваційний пластик, сталь, кераміку та інші сплави. Для визначення матеріалу корпусу рекомендується вивчити характеристики, адже кожен з них має багато переваг.
  • Тип скла, від якого залежить чіткість, читабельність циферблату та вартість виробу загалом. Вибрати можна наручний годинник зі склом з плексигласу, з мінеральним або сапфіровим елементом.
  • Тип циферблату. Саме на цю частину годинників багато людей звертають увагу в першу чергу. Розрізняють стрілочний та змішаний циферблат.

Звісно, ​​є й інші критерії вибору наручних годинникових механізмів. Професійні стилісти рекомендують не забувати про вивчення потенціалу виробу - його функціональності.

Брендовий наручний годинник не тільки може показувати точний час, але й мати різні індикатори, будильник, хронограф, тахіметр та інші можливості. Не зайвим перед покупкою буде розглянути весь асортимент магазину, а потім уже визначитися зі своїми бажаннями та потребами. Обдуманий підхід до придбання допоможе купити наручний годинник високої якості, що відповідає особистим уподобанням. До того ж, купити високоякісний годинник можна недорого, скориставшись знижками та акціями магазину. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1187
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду