Як вибрати зубну пасту для себе?

Як вибрати зубну пасту для себе?

28 Вересня 2021
1063
28 Вересня 2021
16:16

Як вибрати зубну пасту для себе?

1063
Як вибрати зубну пасту для себе?
Як вибрати зубну пасту для себе?

Як правильно підібрати зубну пасту, щоб підходила саме для ваших зубів? Щоб відповісти на це питання, звернемося до стоматології.

Скільки різних проблем зубів існує у людини? Карієс, тонка емаль, чутливість, потемнілі зуби, гіперчутливість, кровоточивість ясен і так далі. Причина у кожного такого захворювання своя. А значить й боротися з цією причиною потрібно своїм, окремим способом.

• У вас потемніли зуби? Бажаєте зробити їх світліше? Значить потрібна відбілююча зубна паста.
• У Вас гіперчутливі зуби, болять та реагують на холодне або гаряче? Необхідно приводити їх чутливість до ладу. Потрібна зубна паста для чутливих зубів.

• Кровоточивість ясен? Для цього є спеціальні пасти, які зміцнюють ясна.

А що робити, якщо накопичився цілий букет таких проблем? Або навпаки - зуби ідеальні, і так хочеться їх такими зберегти ...
У цьому питанні краще вдатися до думки тих, хто в цій справі розбирається краще нас з Вами - проконсультуватися зі стоматологом! Якщо у Вас є Ваш постійний стоматолог, до якого Ви ходите на регулярні огляди, то краще, звичайно, порадитися з ним - він про Ваші зуби знає все.
Але якщо Ви з тих, хто до стоматолога ходить, тільки коли «припече» - зустрічайте, Інтернет-магазин засобів гігієни для зубів, в якому рекомендації дають стоматологи-професіонали: https://shop.stomatologia.com.ua

Ідея цього магазину, напевно, так і народилася - багаторазове повторення рекомендацій своїм пацієнтам дозволили накопичити величезний досвід і знання про продукцію для гігієни та здоров'я порожнини рота. Що й дозволило зібрати все найкраще в одному магазині. І тепер вся задача при виборі зводиться до того, щоб визначити всі слабкі і сильні сторони Ваших зубів. А вже на підставі цих даних підібрати ту зубну пасту, яка зробить все те, чого так хочуть Ваші зуби.
Що ж, якщо вірити народній мудрості про те, що діамант не продають в овочевій лавці, то в нашому випадку ця мудрість має і ще один підтекст - краще, ніж стоматологи-професіонали, Вам навряд чи хтось зможе дати раду, яку саме зубну пасту варто купувати. Звертайтеся до тих, хто зможе точно і безпомилково Вам допомогти в такому важливій справі, як вибір зубної пасти.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду