АМКУ завершує розгляд справи про зловживання монопольним становищем адміністратора доменів ТОВ "Хостмайстер"Kmu.gov.ua

8 Червня 2004
613
8 Червня 2004
13:59

АМКУ завершує розгляд справи про зловживання монопольним становищем адміністратора доменів ТОВ "Хостмайстер"Kmu.gov.ua

613
АМКУ завершує розгляд справи про зловживання монопольним становищем адміністратора доменів ТОВ "Хостмайстер"Kmu.gov.ua
Антимонопольний комітет України завершує розгляд справи про зловживання монопольним становищем адміністратора доменів ТОВ “Хостмайстер” (м. Київ). Рішення в справі ТОВ “Хостмайстер” Комітет прийме наприкінці червня.

Справу було розпочато Комітетом після звернення ТОВ “ДіМедіа” (м. Київ), якому ТОВ “Хостмайстер” відмовило в укладанні договору про надання послуг з адміністрування та технічного супроводу доменів .UA та COM.UA.

Вивченню існуючих проблем надання Інтернет-послуг та пошуку шляхів їхнього вирішення сприяла нарада, проведена АМКУ спільно з Держкомзв’язку та представниками Інтернет-спільноти. Учасники наради наголосили на необхідності створити нормативний документ, який забезпечить рівний доступ до простору доменних імен та захистить права споживачів.

Коментуючи ситуацію, голова Комітету Олексій Костусєв зазначив: “Ми провели складне дослідження нового для України ринку, що входить в систему Інтернет-послуг. Отримані результати свідчать, що тільки розроблення чітких “правил гри”, які створять справедливі конкурентні умови для всіх учасників, є запорукою його розвитку. І тоді для монопольних зловживань просто не залишиться місця. Вже найближчим часом ми надішлемо наші пропозиції щодо цього до Держкомзв’язку”, повідомляє сайт Кабміну.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду