Створено перший в Чернівецькій області осередок незалежної мас-медіа профспілкиКНМП

1 Червня 2004
594
1 Червня 2004
13:34

Створено перший в Чернівецькій області осередок незалежної мас-медіа профспілкиКНМП

594
Створено перший в Чернівецькій області осередок незалежної мас-медіа профспілкиКНМП
28 травня у Чернівецькій обласній незалежній газеті “Буковинське віче” виник перший в області осередок незалежної мас-медіа профспілки, яка стала першою ланкою у створенні Чернівецької міської профспілки працівників ЗМІ - повідомляє прес-служба Київської незалежної медіа-профспілки з посиланням на Сергія Зарайського (голова ініціативної групи зі створення у Чернівцях незалежної мас-медіа профспілки, власний кореспондент УНІАН у Чернівецькій області).

Головою первинного осередку в “Буковинському віче” став молодий журналіст видання Олексій Микосянчик.

"Установче засідання медіа-профспілок відбулося за повного взаєморозуміння з боку керівництва видання, зокрема, головного редактора “БВ” Віри Китайгородської. За її словами, свого часу “Буковинське віче” стільки натерпілося від всіляких влад і можновладців”, що створення в редакції незалежної медіа-профспілки, яка захищатиме інтереси журналістів видання на найвищому рівні, можна лише вітати," - повідомляє Сергій Зарайський.



Невдовзі ще у ряді ЗМІ Буковини планується проведення установчих зборів первинних організацій мас-медіа профспілок.

КНМП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду