2 червня Апеляційний суд розпочне новий розгляд справи ЗАТ “ТНК-Україна-Інвест” проти "Голосу України""Детектор медіа"

1 Червня 2004
555
1 Червня 2004
12:40

2 червня Апеляційний суд розпочне новий розгляд справи ЗАТ “ТНК-Україна-Інвест” проти "Голосу України""Детектор медіа"

555
2 червня Апеляційний суд розпочне новий розгляд справи ЗАТ “ТНК-Україна-Інвест” проти "Голосу України""Детектор медіа"
2 червня 2004 року Апеляційний суд м. Києва розпочне новий розгляд справи за позовом ЗАТ “ТНК-Україна-Інвест”, ВАТ “Лисичанськнафтооргсинтез”, О. Г. Креденцера до газети “Голос України” та журналіста Сергія Лавренюка.

Розгляд призначено на 11 годину 40 хвилин.

Новий розгляд справи призначено після того, як 22 квітня 2004 року Судова палата у цивільних справах Верховного суду України, задовольнивши касаційні скарги “Голосу України” та С. Лавренюка, скасувала рішення Апеляційного суду м. Києва. В Ухвалі Верховного суду зазначається, що “скасовуючи рішення суду першої інстанції і ухвалюючи нове рішення, апеляційний суд допустив істотні порушення норм процесуального права”. Крім того, “застосовуючи до встановлених обставин норми матеріального закону, суд допустився помилки в тлумаченні ст. 7 ЦК України”. В порушення вимог п. 7 ч. 1 ст. 203 та ст. 208 ЦПК України, суд не зазначив, в якій частині рішення стосується кожного з позивачів та всупереч змісту закону суд зобов’язав редакцію опублікувати відомості, які, на думку позивачів, відповідають дійсності.

Інф. "Детектор медіа"

Читайте також: Справу за позовом ЗАТ "ТНК-Україна-Інвест" до "Голосу України" розглянуть повторно

ТНК демонстративно затягує розгляд справи

Сьогодні суд продожив розгляд апеляійної скарги на рішення по справі ЗАТ “ТНК-Україна-Інвест” проти “Голосу України”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
555
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду