4-7 червня відбудеться Міжнародна виставка ЗМІ „Інтерпреса-2004”IMI

1 Червня 2004
514
1 Червня 2004
11:59

4-7 червня відбудеться Міжнародна виставка ЗМІ „Інтерпреса-2004”IMI

514
4-7 червня відбудеться Міжнародна виставка ЗМІ „Інтерпреса-2004”IMI
Виставка має на меті привернути увагу міжнародних засобів інформації до України, засвідчити прозорість та демократичність влади, доступність та об’єктивність інформації для суспільства, а також сприяти зміцненню міжнародного становища України і піднесенню її міжнародного авторитету, - повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Основні розділи виставки представлять усе розмаїття засобів масової інформації, послуг зв’язку, реклами, поліграфії, Інтернету, інформаційних технологій, космічних засобів зв’язку, обладнання. Окремо будуть представлені вищі та спеціальні навчальні заклади для підготовки фахівців з журналістики, реклами, друку, зв’язку.

4 червня 2004 р. відбудеться міжнародна конференція на тему „Влада і журналістика в демократичному суспільстві”. Під час роботи виставки буде проведено ряд семінарів, конференцій, презентацій та круглих столів. Серед основних виставкових заходів – конкурс політичного плакату та фоторобіт.

Заходи організовано Київським об’єднанням зовнішньо-економічних комерційних зв’язків „КОВЕКС” (член Європейської Асоціації Виставкових Організацій) та Національною спілкою журналістів України.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду