Для "Євробачення-2005" у Києві побудують павільйонІМІ

27 Травня 2004
665
27 Травня 2004
12:46

Для "Євробачення-2005" у Києві побудують павільйонІМІ

665
Для "Євробачення-2005" у Києві побудують павільйонІМІ
“Євробачення-2005” пройде у Міжнародному виставковому центрі, що на лівому березі Дніпра, повідомив міський голова Києва Олександр Омельченко, і для цього треба збудувати другий павільйон виставкового центру, повідомляє ІМІ з посиланням на "Громадське Радіо".

Наступного тижня, за словами Омельченка, делегація з Києва вирушить до Туреччини, аби вивчити досвід проведення конкурсу. А Леонід Куча підписав указ “Про проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2005”. Президент утворив Організаційний комітет з підготовки та проведення “Євробачення-2005” в Україні. Його головою призначено Віктора Януковича. Впродовж двох тижнів прем’єр-міністр має сформувати персональний склад, а також визначитись ,як, власне, відбуватиметься підготовка до музичного конкурсу. А на плечі міської мерії спільно з Кабінетом Міністрів лягло питання фінансування “Євробачення-2005”. Патронуватиме конкурс особисто Президент.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду