26 серпня – Франак Вячорка на Lviv Media Forum

26 серпня – Франак Вячорка на Lviv Media Forum

5 Серпня 2021
4466
5 Серпня 2021
11:29

26 серпня – Франак Вячорка на Lviv Media Forum

4466
26 серпня – Франак Вячорка на Lviv Media Forum
26 серпня – Франак Вячорка на Lviv Media Forum

Lviv Media Forum повідомив, що першим спеціальним гостем заходу став білоруський медійник, радник Світлани Тіхановської з питань міжнародних відносин — Франак Вячорка.    

«Переслідування і розгром вільних білоруських медіа — це проблема не лише білоруських журналістів. Українським медійникам важливо розуміти, що відбувається і чим це загрожує нам, адже без незалежних медіа Білорусь перетвориться у непрогнозовану авторитарну державу — чинник постійної небезпеки на кордоні з Україною. Українським журналістам варто не лише підтримувати колег, проявляючи солідарність, а й допомагати розповідати правду міжнародній спільноті. Як це робити ефективно і з максимальною користю для їхньої та нашої свободи, Франак Вячорка розповість вже 26 серпня, під час відкриття Lviv Media Forum», — розповіли організатори. 

Франак Вячорка – білоруський медійник, радник Світлани Тихановської. Працює аналітиком в U.S. Agency for Global Media — USAGM й віцепрезидентом мережі цифрових комунікацій Digital Communication Network. Раніше був креативним директором білоруського бюро «Радіо Свобода», а також працював консультантом Міністерства оборони США, Freedom House та Американської агенції з глобальних медіа.

У цьогорічній програмі Lviv Media Forum вісім тематичних потоків, а учасників чекає три дні нетворкінгу, лекцій та дискусій від українських та іноземних медіаекспертів, діджитал-фахівців, експертів та журналістів.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду