Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році

Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році

28 Липня 2021
1732
28 Липня 2021
11:36

Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році

1732
Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році
Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році

Всього за останні 5 років influencer-маркетинг виріс від невідомості до форми маркетингу, зрозумілою і незамінною для брендів будь-якої величини. Щорічно бюджети на цей канал просування ростуть в кілька разів, і результати виправдовують вкладені інвестиції. Але, тільки в разі правильно побудованої стратегії, взаємовигідної співпраці і спілкування з лідерами думок. Як же правильно?

На онлайн-конференції Influencer Marketing Day від WebPromoExperts, яка пройде 29 липня 2021 року дізнаєтеся, як залучити клієнтів і збільшити продажі, як правильно підбирати лідерів думок і вимірювати ефективність співпраці з ними.

Слухачів чекають 8 насичених годин обговорення ефективних практик і систематизованої інформації від 14 кращих у своїй справі спікерів з топових українських компаній.

Ви почуєте кейси: INTERTOP Ukraine, Vodafone, Comfy, Щедрий Дар, Каштан, Равлик Боб, Metro Cash & Carry Ukraine, Uklon, SWEET.TV і інші.


Конференція проллє світло на те, як створювати успішні поетапні стратегії роботи з блогерами, як знаходити "своїх" лідерів громадської думки зі своєю цільовою аудиторією і вибудовувати комунікацію з тими, з ким хочете працювати.

З особистого досвіду спікерів дізнаєтеся:

  1. Як брифувати інфлюенсера і вибудовувати комунікацію.
  2. 100 000 охоплень за 100 $. Секрет мікроінфлюенсерів.
  3. Як бренду знайти свого лідера думок і стати з ним партнерами. Кейс COMFY.
  4. Як залучити блогера в проект і отримати в 3 рази більше публікацій? Кейс SWEET.TV.
  5. Реклама у блогерів абсолютно безкоштовно. Секрети вау-комунікації.
  6. Що таке добре і що таке погано: 5 ознак, що ваша нативна реклама працює.
  7. Influencer Marketing в B2B.
  8. Експерти поділяться кейсами брендів, лайфхаками, секретами і правилами тривалих і плідних відносин з блогерами різних масштабів. Розкажуть, що таке продюсерські центри та агентства з підбору інфлюенсеров.

Івент обов'язковий до відвідування маркетологам загального і діджитал напрямків, SMM фахівцям, власникам бізнесів. Всім, кому важливо отримати нові знання, познайомитися з топовими стратегіями і робочими інструментами, перестати зливати бюджет і отримати якісне зростання за допомогою просування через інфлюенсеров.

Взяти участь в конференції можна в двох форматах:

- Онлайн. Безкоштовний за умови попередньої реєстрації. З можливістю прослухати конференцію і поставити питання лекторам в прямому ефірі, спілкуватися з колегами в Telegram-чаті та отримати гарантовані подарунки від спонсорів івенту.

- Онлайн + Запис конференції. Вартість цього типу участі - 500 грн до 29 липня (в день конференції: 800 грн). Учасники отримають всі ті ж можливості, що доступні в безкоштовному форматі, плюс доступ до запису Influencer Marketing Day і минулого конференції SMM Day з можливістю дивитися і переглядати в будь-який зручний час.

Не відкладайте реєстрацію і не пропустіть подію, яка змінить курс вашого бренду!

Також підписуйтесь на телеграм чат конференції, де ви знайдете нові знайомства і будете в курсі всіх новин.

Організатори та спонсори: WebPromoExperts, Webpromo
Зареєструватися

Вам може бути цікаво.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1732
Читайте також
26.10.2021 14:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду