До 18 червня – відбір учасників міжрегіональної Школи конвергентної журналістики

20 Травня 2021
2540
20 Травня 2021
08:40

До 18 червня – відбір учасників міжрегіональної Школи конвергентної журналістики

2540
Участь безкоштовна.
До 18 червня – відбір учасників міжрегіональної Школи конвергентної журналістики

Фундація Суспільність за сприяння ГО «Інтерньюз-Україна» та інтернет-видання «Детектор медіа» запрошує молодих журналістів із усіх регіонів країни взяти участь у Школі конвергентної журналістики.

Захід відбуватиметься в рамках Національної медіаініціативи «Відкриті медіа історії» і передбачає низку тренінгів і практичних вправ із універсального журналізму, управління медіапроєктами на регіональному рівні, фінансової життєздатності та монетизації контенту, діджиталізації, культури цифрової безпеки, фактчекінгу та подолання дезінформації/ маніпуляційних впливів.

Міжрегіональна Школа конвергентної журналістики також ставить за мету сприяти впровадженню медіаінновацій та обміну досвідом між молодими журналістами, розвитку ідей і концепцій на медіаринку шляхом партнерського діалогу на національному та регіональному рівнях.

Учасники візьмуть участь у створенні медіапродуктів конвергентних форматів й опанують засади роботи сучасного універсального журналіста.

Дата та місце проведення школи: 29 червня – 1 липня 2021 року, м. Одеса.

Участь безкоштовна. Фундація Суспільність забезпечить учасників проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Школа проходитиме з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо безпеки проведення групових заходів.

Реєстрація: відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Усім кандидатам необхідно заповнити аплікаційну форму, надіслати мотиваційний лист із описом, які інструменти конвергентної редакції стануть вам у пригоді і можуть вдосконалити роботу вашої редакції/медійного проєкту. Це добрий шанс отримати модерні навички та вміння.  Останній день прийому заявок до участі: 18 червня 2021 року, 23:59.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 044 483 03 72, 0953214705, 0687051466 або  souspilnistfoundation@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду