ВЕБ-сторінка "Подробности" оголосила про відмову від висвітлення внутрішньополітичної тематики

19 Квітня 2004
726
19 Квітня 2004
18:11

ВЕБ-сторінка "Подробности" оголосила про відмову від висвітлення внутрішньополітичної тематики

726
ВЕБ-сторінка "Подробности" оголосила про відмову від висвітлення внутрішньополітичної тематики
Редакція ВЕБ-сторінки "Подробности" оголосила про зміну редакційної політики. На період передвиборної кампанії, яка, на думку редакції проходить у "формах далеких від демократичних і часто мають відверто кримінальний характер", редакція прийняла рішення "значно обмежити висвітлення політичного життя України і утриматися від публікацій, які мають хоча б певною мірою неоднозначне підгрунтя".

Таке рішення редакція пояснює тим, що "в обстановці високої політичної напруги, коли будь-яка політична інформація по суті є піаром і спробою маніпулювати громадською думкою, зберігати об'єктивність стає дедалі важче".

Натомість редакція сайту обіцяє більше уваги приділяти новинам про світову політику, економіку, культуру, спорт та іншим.

kandidat



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду