16 квітня – онлайн-марафон з відбірковою комісією конкурсу «Честь Професії 2021»

13 Квітня 2021
1777
13 Квітня 2021
12:04

16 квітня – онлайн-марафон з відбірковою комісією конкурсу «Честь Професії 2021»

1777
16 квітня – онлайн-марафон з відбірковою комісією конкурсу «Честь Професії 2021»

16 квітня о 16:00 відбудеться онлайн- зустріч із відбірковою комісією конкурсу «Честь Професії 2021», яка здійснює первинну оцінку та відбір учасників конкурсу. Про це повідомила команда «Честі Професії».

«На зустрічі ми запитаємо в учасників та учасниць відбіркової комісії, які теми цього року превалюють на конкурсі, чи вдалося конкурсантам дотримуватися критеріїв та журналістських стандартів, які матеріали вразили учасників Відбіркової комісії найбільше? Якщо ви хочете взяти участь у нашому марафоні, послухавши нашу розмову та задавши запитання у чаті, заповнюйте анкету, яка нижче у повідомленні», – йдеться в повідомленні.

На «Честь Професії» цього року подали 812 робіт, з них 580 в основні номінації конкурсу. Завдання відбіркової комісії – відібрати близько 30 кращих робіт у кожній номінації та передати ці роботи журі, яке вже визначатиме переможців.

Спікери:

  • у номінації «Найкраще інтерв’ю»: журналістка-фрілансерка Маргарита Тулуп, ведуча програм, продюсерка «UA:Українське радіо» Галина Бабій та співзасновниця ГО «Сумський пресклуб»; медіаекспертка Алла Федорина;
  • у номінації «Найкращий репортаж»: кер івник проєкту «Далі буде», кореспондент видання «Бабель» Антон Семиженко, журналістка видання Texty.org.ua Інна Гадзинська, медіаексперт, президент Фундації «Суспільність» Тарас Петрів та журналістка-фрілансерка Олена Струк;
  • у номінації «Найкраще новинне висвітлення резонансної події»: журналістка «Суспільне.Запоріжжя» Ольга Вакало;
  • у номінації «Найкраща аналітика»: авторка моніторингів ГО «Детектор медіа» Зоя Красовська, виконавча директорка Донецького пресклубу Тетяна Строй та головна редакторка газети «Запорізька правда» Наталія Зворигіна;
  • у номінації «Найкраще розслідування»: журналістка-розслідувачка Анна Андрієвська, редактор програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» Максим Опанасенко та співредакторка «Наші гроші. Львів» Наталія Онисько.
  • у номінації «Найкраща публіцистика»: доцент кафедри журналістики ЗНУ Павло Мірошниченко, журналіст видання «Миколаївський центр журналістських розслідувань» Ярослав Чепурний та медійний експерт Федір Сидорук.

Реєстрація: щоб переглянути онлайн-марафон необхідно зареєструватися за посиланням.

Коли: 16 квітня з 16.00 до 18.00.

Графік онлайн-марафону:

16:00-16:15 – Привітання.

16:15-16:30 – Найкраще інтерв’ю.

16:30-16:45 – Найкращий репортаж.

16:45-17:00 – Найкраще новинне висвітлення резонансної події.

17:00-17:15 – Найкраща аналітика.

17:15-17:30 – Найкраще розслідування.

17:30-17:45 – Найкраща публіцистика.

17:45-18:00 – Відповіді на питання до організаторів конкурсу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду