Министр печати Чечни хочет больше негатива в СМИcjes

16 Квітня 2004
588
16 Квітня 2004
17:05

Министр печати Чечни хочет больше негатива в СМИcjes

588
Министр печати Чечни хочет больше негатива в СМИcjes
Министр национальной политики и информации Чечни Таус Джабраилов 15 апреля в Грозном на совещании с редакторами государственных СМИ и сотрудниками министерства призвал собравшихся на страницах своих изданий освещать, в том числе, и негативные события.

"Нужно писать и позитив, и негатив. Но негатив должен присутствовать обязательно", - сказал Джабраилов. Министр также обратил внимание редакторов газет на зачастую невысокое качество материалов в государственных СМИ Чечни. "Если у вас нечего написать, лучше пропустите номер. Но не пишите лишь ради того, чтобы заполнить полосу", - заметил он.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду