До 31 березня – флешмоб відеоісторій про Україну

17 Березня 2021
3020
17 Березня 2021
14:14

До 31 березня – флешмоб відеоісторій про Україну

3020
Автори найкращих відеоісторій отримають призи.
До 31 березня – флешмоб відеоісторій про Україну

ГО «Інтерньюз-Україна» та її англомовний інформаційний ресурс UkraineWorld запустили флешмоб відеоісторій про Україну – #MyStoryFromUkraine.

У межах проєкту сторітелінгу влогери, сторітелери, журналісти та аматори мають розповісти іноземцям свою історію про Україну у відео для соцмереж Facebook, Instagram і ТіkТоk.

«Для участі потрібно зняти й опублікувати коротке відео про активних і успішних українців та їхні ініціативи, які змінюють реальність навколо. Формат — довільний. Це може бути як селфі-відео, так і змонтована історія. Дедлайн публікації відео — 31 березня», – йдеться в повідомленні.

Вимоги флешмобу:

  • опублікувати відео у Facebook/ Instagram/ ТіkТоk з підписом про історію чи участь у флешмобі та відмітити UkraineWorld в Instagram і Facebook, «Інтерньюз-Україна» — у TikTok;
  • додати хештег #MyStoryFromUkraine;
  • передати естафету другові чи подрузі, позначивши користувача в дописі (додаткове «сердечко» за поширення у сторіс).

Обов’язкові технічні вимоги до відео:

  • вертикальний формат 3:4 або 9:16;
  • титри англійською мовою (за можливості);
  • використовувати лише легальну музику з бібліотек відповідних соцмереж. В Instagram можна використовувати Facebook-колекцію звуку. Правила — тут;
  • тривалість відео — не більше 2 хв.

Автор найкращої відеоісторії виграє Iphone 11. Учасники, чиї роботи увійдуть до трійки кращих, отримають технічне обладнання для зйомок: стабілізатор та камеру GoPro.

Флешмоб #MyStoryFromUkraine триває у Facebook, Instagram і ТіkТоk у межах проєкту «Історії з України» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду