До 21 березня — прийом заявок на «Медіа Акселератор» для розслідувальних медіа

До 21 березня — прийом заявок на «Медіа Акселератор» для розслідувальних медіа

17 Березня 2021
1799
17 Березня 2021
12:04

До 21 березня — прийом заявок на «Медіа Акселератор» для розслідувальних медіа

1799
Лекційні модулі відбудуться в квітні, червні та вересні.
До 21 березня — прийом заявок на «Медіа Акселератор» для розслідувальних медіа
До 21 березня — прийом заявок на «Медіа Акселератор» для розслідувальних медіа

Media Development Foundation запустила програму для розслідувальних медіа «Медіа Акселератор», набір на яку триватиме до 21 березня 2021 року.

Медіа Акселератор — це програма для головних редакторів та СЕО регіональних розслідувальних медіа та їх команд. Акселератор дає можливість зробити медіа успішним та резистентним, переглянути та реорганізувати організаційні структури, розробити стратегію розвитку, отримати кращу менторську підтримку в регіоні. А учасники програми доєднаються до спільноти сучасних та професійних медіаменеджерів.

Програма включатиме:

  • навчальну програму в форматі Executive MBA – обов’язкові три тренінгові модулі в Києві з понад 30 тем: від бюджетування та P&L до OKR й управління командою. Онлайн тренінги з провідними медіатренерами Європи і країн Східного Партнерства;
  • тренери – медіаексперти та лідери індустрії, медіапідприємці та бізнес-експерти, які поширюють та втілюють досвід з провідних програм MBA (London Business School, INSEAD, Chicago Booth, SSE Riga);
  • 10 менторів, провідних медіадевелоперів регіону: кожен учасник працюватиме з персональним ментором. Водночас усі ментори програми є доступними для консультацій;
  • створення привабливого бізнес-плану та P&L й пітчинг перед інвесторами та донорами, де учасники зможуть отримати фінансування.

Лекційні модулі відбудуться в квітні, червні та вересні; пітчинг — у грудні.

Реєстрація: до 21 березня за посиланням.

Щоб стати учасником потрібно:

  • бути головним редактором/СЕО розслідувального медіа в Україні;
  • мати концепцію розвитку вашого медіа, яку ви будете впроваджувати під час акселератору;
  • ваше медіа – незалежне та дотримується журналістських стандартів
  • бути особисто присутнім на кожному лекційному модулі.

Більше деталей про програму тут.

Investigative Media Accelerator реалізується Media Development Foundation за підтримки @EUACI що фінансується Європейським Союзом та співфінансується та впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду