До 21 березня – прийом анкет на програму Української школи політичних студій

16 Березня 2021
2261
16 Березня 2021
13:40

До 21 березня – прийом анкет на програму Української школи політичних студій

2261
До 21 березня – прийом анкет на програму Української школи політичних студій

До 21 березня триває прийом анкет на участь у XV-XVI програмі Української школи політичних студій, яка відбудеться у 2021 році.

УШПС шукають людей, які:

  • мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, наукової, творчої та підприємницької діяльності, журналістики, політики, юриспруденції;
  • займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності;
  • є громадянами України віком до 40 років, які мають вищу освіту; однак заохочуємо подаватися і тих кандидатів, чий вік виходить за рамки вимог;
  • знання іноземних мов є додатковою перевагою.

Реєстрація: заповнити анкету можна до 23:59 21 березня.

Умови участі в програмі:

  1. Відібрані учасники повинні мати змогу взяти участь в усіх трьох навчальних сесіях Школи.
  2. Учасники програми від початку навчання отримують можливість відвідувати інші заходи Школи (зокрема, у межах Клубу випускників).
  3. Витрати на участь (проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали, переліт до Страсбургу, тощо; крім проїзду у межах території України) покриваються за рахунок Школи та її партнерів.
  4. УШПС на власний розсуд встановлює реєстраційний внесок у розмірі до 500 євро за участь у Щорічній програмі, що спрямовується на розвиток її інституційної діяльності. На рік надається кілька стипендій Випускниками УШПС (за належного обґрунтування та мотивації участі).

Від 2019 року УШПС надає Щорічну стипендію за громадянську позицію ім. Катерини Гандзюк (на участь в УШПС).

Деталі щодо умов участі у програмі Школи 2021 року та графік сесій розміщені на сайті УШПС.

Українська школа політичних студій –освітньо-мережевий проєкт, що створює інтелектуальне середовище для спілкування, обміну ідеями та налагодження контактів для українців. УШПС належить до мережі шкіл політичних студій, заснованих під егідою Ради Європи. Українська Школа була створена у 2005 році як спільний проєкт Ради Європи та Лабораторії законодавчих ініціатив.

За 16 років вони об'єднали понад 500 лідерів з різних сфер – держслужбовців, юристів, бізнесменів, науковців, політиків, журналістів, представників творчих професій та громадських діячів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду