Альварес легко зумів перемогти Йилдири́мома у нещодавньому поєдинку

3 Березня 2021
6345
3 Березня 2021
12:51

Альварес легко зумів перемогти Йилдири́мома у нещодавньому поєдинку

6345
Альварес легко зумів перемогти Йилдири́мома у нещодавньому поєдинку

Останнім часом регулярно виникають ситуації, внаслідок яких бокс, як комплексна спортивна категорія, поступово втрачає свою популярність. У той самий час, навіть не зважаючи на це, він усе ще залишається доволі популярним серед більшості наших співвітчизників. Це, у свою чергу, може стати прямим приводом для того, щоб спробувати заробити деяку кількість грошей на поєдинках між боксерами у різних букмекерів, через ставки на бокс. Одним з нещодавніх поєдинків, які були дійсно цікавими можна вважати поєдинок між Біналі Йилдиримом та Саульом Альваресом. Більше подробиць нижче.

Як відбувався поєдинок?

З урахуванням того, що поєдинок між Йилдиримом та Альваресом був оцінений гандікаперами у коефіцієнт 1 до 17, не доводиться дивуватися результатам, якими закінчився бій. Навіть не дивлячись на те, що Біналі виходив на ринг, неначе справжній танк і з величезною помпою – усе закінчилося для нього нищівною поразкою.

Вже з самого першого раунду цього бою стало зрозуміло, що перевага буде не на боці турецького спортсмена. Приїжджий боєць з Мексики, що давно зарекомендував себе у ролі суперзірки у своїй ваговій категорії, зумів з легкістю перемогти свого супротивника. Все закінчилося уже у третьому раунді, коли турок упав і вже ледь-ледь зумів підвестися з підлоги рингу.

У чому ціль поєдинку?

Ціль цього поєдинку, яка не дивно, усе ще залишається з’ясованою не до кінця. У першу чергу, Альварес, як давно не франчайзинговий чемпіон світу, давно заявляє, що не має нікому нічого пояснювати. У той самий час, майже у кожного фанату боксу виникає маса питань, з чим пов’язана необхідність подібного бою. Ми можемо висловити одразу декілька припущень, проте обмежимося лише одним.

По-перше, Біналі Йилдирим – був обов’язковим претендентом на титул чемпіону світу за версією WBC. Відповідно, Сауль, навіть незважаючи на формальну втрату титулу, зобов’язаний був захищати отриманий ним статус.

Інші подробиці

Потрібно сказати, що біля 70% свого гонорару за бій, претендент, що програв, змушений буде віддати своїм промоутерам, а також організатором, тренерам та іншим членам команди, що допомагали організувати поєдинок. Окрім того, необхідно сказати, що гонорар переможця буде розподілений ним виключно на його розсуд.

Крім того, необхідно сказати, що допоки ще не відомо, коли точно відбудеться наступний поєдинок неформального чемпіона та його майбутніх супротивників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6345
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду