4 березня – презентація платформи «Звільнення в'язнів»

22 Лютого 2021
3989
22 Лютого 2021
08:46

4 березня – презентація платформи «Звільнення в'язнів»

3989
4 березня – презентація платформи «Звільнення в'язнів»

У Києві 4 березня об 11:00 відбудеться презентація платформи «Звільнення в'язнів», під час якої засновники проєкту розкажуть журналістам про його мету й завдання. Про це повідомив батько колишнього політв'язня Павла Гриба, координатор платформи Ігор Гриб.

Засновники платформи: Олег Сенцов, Володимир Жемчугов, Роман Сущенко, Микола Карпюк, Едем Бекіров, Павло Гриб, Ахтем Чийгоз, Станіслав Асєєв, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Ігор Козловський, Євген Панов, Ільмі Умеров, Микола Семена, Ісмаїл Рамазанов, Олександр Шумков, Ігор Мовенко.

У заході також візьмуть учать предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній, представники УГКЦ та мусульман, а також – представники посольств.

Де: в актовій залі Київської православної богословської академії ПЦУ (Михайлівський Золотоверхий монастир, вул. Трьохсвятительська, 8).

Коли: 4 березня об 11:00.

Координатор платформи Ігор Гриб, 066 206 7539; igorgryb64@gmail.com.

Журналістів просять підтвердити участь у заході.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду