24 лютого – онлайн-семінар «Перехідне правосуддя: як писати про складне і чутливе»

11 Лютого 2021
4272
11 Лютого 2021
14:41

24 лютого – онлайн-семінар «Перехідне правосуддя: як писати про складне і чутливе»

4272
24 лютого – онлайн-семінар «Перехідне правосуддя: як писати про складне і чутливе»

Національна платформа «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» 24 лютого о 11.00 проведе онлайн-семінар для медіа і лідерів думок на тему «Перехідне правосуддя: як писати про складне і чутливе».

Організатори кажуть, що перехідне правосуддя є важливою частиною безпечної реінтеграції і стійкого миру, а також – Україна готує власну Концепцію перехідного правосуддя.

Спікери:

  • Олег Мартиненко, аналітик Української Гельсінської спілки з прав людини, доктор юридичних наук, професор;
  • Олена Семьоркіна, аналітикиня Української Гельсінської спілки з прав людини, заслужена юристка України.

Де: на платформі Zoom. Учасники матимуть змогу отримати відповіді на питання в режимі діалогу, а також отримають словник основних термінів перехідного правосуддя.

Коли: 24 лютого з 11:00 до 13:00.

Реєстрація: обов’язкова за посиланням.

Контактна особа: Олександр, +38 097 988 91 41, natplatformdialogue@gmail.com.

Національна платформа «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» започаткована у лютому 2018-го року. Це дискусійний майданчик для обговорення питань врегулювання конфлікту на сході України й безпечної реінтеграції.

Діяльність Національної платформи спрямована на посилення консенсусу та стійкості в Україні щодо попередження та вирішення конфліктів. Шлях до цього – розширення громадської участі у мирному процесі, надання пропозицій владі у виробленні відповідних політик, у тому числі – щодо безпечної реінтеграції та національної єдності, а також забезпечення суспільної обізнаності у цих процесах.

Ініціатива реалізується у партнерстві з Комітетом з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Верховної Ради України IX скликання.

Ініціатива фінансується за рахунок механізму сприяння стабільності та миру Європейського Союзу в рамках проєкту «Побудова стійкості до конфлікту шляхом діалогу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду