До 28 лютого – відбір на стажування в межах проєкту «Хаб медіа мобільності»

3 Лютого 2021
4587
3 Лютого 2021
14:27

До 28 лютого – відбір на стажування в межах проєкту «Хаб медіа мобільності»

4587
Участь безкоштовна.
До 28 лютого – відбір на стажування в межах проєкту «Хаб медіа мобільності»

Фундація Суспільність спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа» з 14 по 28 квітня 2021 року проведе 15-денне стажування в Києві в редакціях провідних медіа. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах до 28 лютого 2021 року.

До участі запрошують студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни. Учасники журналістської інтернатури опанують інтенсивний практичний курс з виготовлення інформаційних продуктів для конвергентних редакцій, радіо, ТБ, соціальних мереж та теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста.  

Участь безкоштовна. Фундація Суспільність забезпечить учасників з регіонів проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Де і коли: з 14 по 28 квітня 2021 року, Київ.

Реєстрація: відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.  Кандидатам до 28 лютого 2021 року, 23:59 необхідно заповнити аплікаційну форму, надіслати професійне CV та коротке відео на тему «Гармати дезінформації» (до 1 хв).

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 095 321 47 05, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com.

Цей захід став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проект «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації. Журналістська інтернатура проводиться також за підтримки приватних благодійників.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4587
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду