Українського хакера судитимуть в АмериціforUm

30 Березня 2004
900
30 Березня 2004
13:02

Українського хакера судитимуть в АмериціforUm

900
Українського хакера судитимуть в АмериціforUm
26 березня відбулася екстрадиція в США українського громадянина Максима Височанського. Про це заявив на сьогоднішньому брифінгу керівник прес-служби МЗС Маркіян Лубківський, посилаючись на попередню інформацію, отриману з посольства України в Таїланді. «Ми чекаємо підтвердження від офіційної влади Таїланда», - зазначив він.

Як раніше повідомлялося, громадянин України Максим Височанський (1978 р. н.) в травні 2003 був затриманий в Таїланді за обвинуваченням в здійсненні комп’ютерних злочинів проти банківських установ США. 16 грудня 2003 року суд Бангкока ухвалив рішення про екстрадицію Височанського в США.

forUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду