Спилберг и Круз создадут новую киноверсию "Войны миров"lenta.ru

18 Березня 2004
563
18 Березня 2004
12:01

Спилберг и Круз создадут новую киноверсию "Войны миров"lenta.ru

563
Спилберг и Круз создадут новую киноверсию "Войны миров"lenta.ru
Голливудский режиссер Стивен Спилберг и актер Том Круз намерены принять участие в создании новой киноверсии фантастического романа Герберта Уэллса "Война миров", сообщает сайт газеты Guardian. Съемки проекта, в котором Круз будет исполнять главную роль, должны начаться в следующем году.

К работе над новой версией "Войны миров" будут привлечены студии Dreamworks и Paramount, что обещает сделать ее одним из самых масштабных фильмов 2006 года. Сценарий напишет Дэвид Коэпп, работавший над двумя первыми частями "Парка Юрского периода" (Jurassic Park) и "Человеком-пауком" (Spider-Man).

Идея создания киноверсии "Войны миров" берет начало от соглашения между производственной компанией Круза C/W Productions и студией Paramount. По условиям этого договора, был написан первый проект сценария.

Первая киноверсия романа Уэллса о вторжении марсиан была снята режиссером Байроном Хаскином в 1953 году. Картина удостоилась "Оскара" за лучшие спецэффекты.

lenta.ru
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду