До 13 грудня – прийом заявок на програму Фонду Thomson Reuters в сфері розбудови редакційної та бізнес стратегій

25 Листопада 2020
1829
25 Листопада 2020
11:12

До 13 грудня – прийом заявок на програму Фонду Thomson Reuters в сфері розбудови редакційної та бізнес стратегій

1829
Учасники програми отримуватимуть консультаційну підтримку протягом дев’яти місяців (з квітня по грудень 2021).
До 13 грудня – прийом заявок на програму Фонду Thomson Reuters в сфері розбудови редакційної та бізнес стратегій

Фонд Thomson Reuters оголосив набір українських незалежних медіа для участі в програмі підтримки в сфері розбудови редакційної та бізнес стратегій. Заявки прийматимуть до 13 грудня.

До участі в конкурсі запрошуються медіа будь-якого формату (онлайн, преса, радіо, телебачення тощо), які можуть продемонструвати мотивацію до розуміння своєї аудиторії та відданість до створення незалежного, надійного та достовірного журналістського контенту. 

Учасники програми отримуватимуть консультаційну підтримку протягом дев’яти місяців (з квітня по грудень 2021) в сферах:

  • побудови середньо- та довгострокових бізнес-стратегій для медіа,
  • консультаційної підтримки в редакційному плануванні,
  • аналізу та розбудови аудиторії,
  • розробки цифрових каналів просування контенту,
  • покращення якості їхнього контенту.

«Обрані редакції братимуть участь у регулярних зустрічах з представниками Фонду та будуть залучатися до обміну досвідом і практиками з іншими незалежними медіа з України, Грузії та Молдови, що беруть участь в програмі», – йдеться в повідомленні.

Точна програма консультаційної підтримки, тренінгів і менторства буде узгоджена між обраними незалежними медіа та представниками Фонду на основі оцінки потреб на початку співпраці. 

Реєстрація: до 13 грудня 2020 року треба заповнити заявку за посиланням.

Проєкт реалізується в рамках програми Підтримки незалежних медіа в країнах Східного партнерства (Україна, Грузія та Молдова) Фондом Thomson Reuters в партнерстві з BBC Media Action за підтримки Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності націй Великої Британії. Метою програми Підтримки незалежних медіа в країнах Східного партнерства є покращення та зміцнення інформаційного середовища України, Грузії та Молдови для забезпечення доступу різних груп населення до різноманітних високоякісних, надійних та незалежних джерел інформації через медіа. TRF надає підтримку редакціям незалежних медіа у цих країнах для кращого розуміння їх цільової аудиторії, вироблення більш якісного контенту з широким та глибоким залученням аудиторії та покращення їх фінансової незалежності.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1829
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду