За правилами нової реальності: медіагрупа StarLightMedia відсвяткувала своє 11-річчя

23 Листопада 2020
18065
23 Листопада 2020
12:29

За правилами нової реальності: медіагрупа StarLightMedia відсвяткувала своє 11-річчя

18065
Найбільша медіагрупа України StarLightMedia, що об’єднує провідні телеканали ICTV, СТБ, «Новий», ICTV Ukraine, М1, М2, «Оце!», відзначила 11-ту річницю*. У кризовий 2020 рік пріоритетом компанії став захист здоров’я співробітників та забезпечення безперебійного мовлення.
За правилами нової реальності: медіагрупа StarLightMedia відсвяткувала своє 11-річчя

Від початку пандемії медіагрупа інвестувала у захист здоров’я працівників понад 10 мільйонів гривень.  Нині реалізує проект Remote, за яким співробітники, які можуть здійснювати свої функції поза офісом, працюють віддалено. Після завершення пандемії StarLightMedia продовжить розвивати систему дистанційної роботи і залишить таку можливість для всіх охочих колег.

Попри нові виклики, компанії вдалося не лише утримати лідерство, а й зміцнити свої позиції. Так, протягом 10 місяців 2020 року телеканал ICTV посідає першу сходинку за теледивленням серед українських каналів за комерційною аудиторією, за безпрецедентні три тижні компанія запустила телеканал ICTV Ukraine, рекордні показники збирають проекти та серіали власного виробництва StarLight Production для СТБ та «Нового каналу», а також новинні та суспільно важливі проекти ICTV, зокрема,  «Факти тижня» – лідер країни серед підсумкових програм з часткою 12,97%. Група першою в Україні успішно перевела  національні канали в HD-формат. StarLightMedia залишається лідером серед медіагруп із соціальної реклами: інвентар за показником WGRP% утричі більше, ніж у найближчого конкурента**.

Окрім того, у 2020 році компанія заявила, що орієнтуватиметься у своїй діяльності на Цілі сталого розвитку ООН, випустила перший у країні звіт про досягнення у сфері гендерної рівності, запустила програму протидії домашньому насильству, інтегрувала обрані цілі як в операційну діяльність, так і в контент, наприклад, у проектах #красаврятуєсвіт та #сильнаЯ, а також у новинах медіагрупи. Свідченням вдалої робити команди є також те, що StarLightMedia увійшла до рейтингу найкращих роботодавців України за версією «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та отримала премію HR-бренд України за проект гендерної рівності «Women’s Empowerment Principles у дії».

СЕО компанії, Михайло Царьов, повідомив про стратегічні здобутки команди StarLigtMedia цього року: «Реорганізована структура компанії відповідає нашому стратегічному баченню. Ми на етапі розвитку StarLightMedia як інноваційної медіакомпанії, що поєднує креатив та технології заради збереження лідерства у традиційному ТВ-бізнесі та здобуття лідерства серед діджитал-медіа. Наша нова корпоративна культура, заснована на цінностях партнерства, ефективності, інноваційності та відповідальності, культура постійного вдосконалення та залученості наших команд є важливою запорукою успіху на шляху до цієї мети».

Незабаром онлайн-презентація підсумків року StarLightMedia та планів на 2021 рік відбудеться для партнерів та рекламодавців групи.

* Дані дослідження ТВ-аудиторії стосуються ІТК. Оператор панелі – Nielsen; моніторинг – «Комунікаційний Альянс». Дані надані SLM, використовувався показник Cov%. Дані розраховані за 2019 рік для аудиторії віком 18-54, вибірка «50 тис. +».

**Дані дослідження ТВ-аудиторії ІТК, Nielsen; показник WGRP%. Дані розраховані за 01.01-25.10.2020, 18-54 50+.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба StarLightMedia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18065
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду