До 30 жовтня – прийом заявок на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships

15 Жовтня 2020
2669
15 Жовтня 2020
15:15

До 30 жовтня – прийом заявок на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships

2669
Програма триватиме з 4 січня 2021 року до 31 серпня 2021 року.
До 30 жовтня – прийом заявок на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships

Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода оголосило реєстрацію на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships на 2020-2021 роки. Заявки прийматимуть до 30 жовтня 2020 року. Про це повідомило «Радіо Свобода».

«Метою стипендії є сприяння професійному розвитку журналістів-початківців у країнах "Східного партнерства" ЄС та Західних Балкан на підтримку свободи та незалежності ЗМІ. Програма базується на місії Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода сприяти незалежній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини», – йдеться в повідомленні.

Програма триватиме з 4 січня 2021 року до 31 серпня 2021 року. Вона включатиме візит до офісу «Радіо Свобода» в Празі для додаткового професійного розвитку. Учасники програми отримуватимуть щомісячну стипендію. У випадку потреби стипендіатам нададуть житло.

Переможців програми інтегрують у щоденну роботу бюро, де вони працюватимуть повний робочий день, щоб виробляти контент для всіх журналістських платформ та братимуть участь у редакційних дискусіях .

Програма фінансується за рахунок гранту посольства США в Чеській Республіці.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2669
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду