На Миколаївщині відбулися виступи на захист газет "Сільські вісті", "Український Південь", радіо "Свобода" та "Континент"

5 Березня 2004
559
5 Березня 2004
11:33

На Миколаївщині відбулися виступи на захист газет "Сільські вісті", "Український Південь", радіо "Свобода" та "Континент"

559
На Миколаївщині відбулися виступи на захист газет "Сільські вісті", "Український Південь", радіо "Свобода" та "Континент"
4 березня відбулося пікетування Миколаївської обласної адміністрації з приводу утисків свободи слова в Україні та на Миколаївщині.

Активісти Народного руху України, Соціалістичної партії, ВО "Батьківщина", блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" протестували проти спроб закрити газету "Сільські вісті", заборони друку газети "Український Південь" в області та намагання накинути намордник на радіо "Свобода" через заборону трансляції радіо "Континент".

Пікетники тримали плакати "Незалежній пресі – дорогу", "Владо! Украли пенсії, верніть духовний хліб "Сільські вісті", "Свободі" –свободу в українському інформаційному просторі", "Президент – гарант чого?", "Ні політичній розправі над газетою "Український Південь!".

У резолюції, переданій голові облдержадміністрації Олексію Гаркуші, вказується, що учасники акції засуджують насильницькі антиконституційні дії правлячого режиму з утиску свободи слова та вимагають зупинити переслідування народної газети "Сільські вісті", припинити утиски радіо "Свобода", відновити трансляції радіо "Континент", відновити друк газети "Український Південь" та припинити її переслідування.

За повідомленням Миколаїв Рух/Прес
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду