Валентин Зубов вважає, що влада проводить генеральну зачистку опозиційних ЗМІІМІ

4 Березня 2004
522
4 Березня 2004
16:59

Валентин Зубов вважає, що влада проводить генеральну зачистку опозиційних ЗМІІМІ

522
Валентин Зубов вважає, що влада проводить генеральну зачистку опозиційних ЗМІІМІ
Валентин Зубов, член Комітету з питань національної безпеки та оборони у розмові з кореспондентом ІМІ зазначив, що дії у відношенні раіо „Континент” „зовсім не правове рішення”.

-Радіо можна закривати тільки за рішенням суду, або при грубих порушеннях законодавства. Це ж вольове рішення керівництва Нацради. Це наступний ланцюг в діях влади, яка проводить генеральну зачистку опозиційних ЗМІ. Підкреслюю – генеральну. Почалося з „Сільських вістей” за надуманими причинами, тепер „Континент” і це далі триватиме якщо ми, народні депутати не будемо вживати радикальних дій по захисту ЗМІ. Бо в державі комусь не хочеться, щоб взагалі існувала інша думка, - зазначив він.

Також Валентин Зубов додав, що „сьогодні ми – три опозиційні фракції БЮТ, СПУ і „Наша Україна” – почувши про закриття „Континенту” ще не були готові до спільних дій. Завтра зранку ми вимагатимемо запросити до парламенту віце-прем’єра з гуманітарних питань і керівників Нацради і вимагатимемо від них гарантій для нормальної роботи ЗМІ. Ми будемо реанімувати постанову про заборону перевірок і закриття ЗМІ у період президентської кампанії. Щоб у кандидатів у президенти не було спокуси закривати ті ЗМІ, які їх не підтримують.”

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду