Микола Томенко вимагає припинити перешкоджання діяльності радіостанції "Континент"

3 Березня 2004
717
3 Березня 2004
18:11

Микола Томенко вимагає припинити перешкоджання діяльності радіостанції "Континент"

717
Микола Томенко вимагає припинити перешкоджання діяльності радіостанції "Континент"
Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко підготоував депутатський запит до Генерального прокурора України Г. Васильєва та голови Державного Комітету зв’язку та інформатизації України О. Яценка щодо створення перешкод в роботі київської радіостанції “Континент”.

Як відзначено у запиті, до Голови Комітету звернувся керівник ТОВ Центр ЗМІ “Медіа-центр” (радіо “Континент”) С. Шолох, щодо створення штучних перешкод у розповсюдженні сигналу радіостанції “Континент” на частоті 100,9 МГц по місту Києву.

З 1 березня 2004 року, після оголошення в засобах масової інформації повідомлення про угоду радіостанції “Континент” (ТОВ Центр ЗМІ “Медіа-центр”) з радіостанцією “Свобода” про інформаційну співпрацю, в районах міста радіосигнал на частоті 100,9 МГц почав “забивається” перешкодами, так званими “шумами”.

3-го березня 2004 року о 13 годині 15 хвилин на технічний поверх будинку № 2 по вулиці Немировича-Данченка (де встановлено передавач радіостанції “Континент”) прийшли невідомі особи і вимкнули передавач, чим припинили мовлення радіостанції “Континент”.

Враховуючи обставини що склалися, а також той факт, що судовий позов радіостанції “Континент” розглядається у Європейському суді з прав людини, Микола Томенко вимагає з’ясувати обставин перешкоджання діяльності київській радіостанції “Континент” та вжиття невідкладних дій по припиненню таких дій.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду