До 11 жовтня – реєстрація на конкурс журналістських історій на основі відкритих даних DataUp

1 Жовтня 2020
3876
1 Жовтня 2020
17:41

До 11 жовтня – реєстрація на конкурс журналістських історій на основі відкритих даних DataUp

3876
Нагородження переможців відбудеться 20 жовтня.
До 11 жовтня – реєстрація на конкурс журналістських історій на основі відкритих даних DataUp

В Україні проведуть конкурс журналістських історій на основі відкритих даних DataUp. Прийом заявок триватиме до 11 жовтня 2020 року. Про це повідомив проєкт «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

«Мета конкурсу – популяризувати використання відкритих державних даних під час підготовки журналістських розслідувань та написання статей на антикорупційну тематику», – йдеться в повідомленні.

Для участі необхідно:

  • бути штатним або позаштатним журналістом національного або місцевого друкованого або онлайн ЗМІ (також розглядаються матеріали, опубліковані на незалежних платформах, відвідуваність яких становить понад 100 000 читачів на місяць);
  • підготувати журналістське розслідування (онлайн-публікація, стаття в друкованому ЗМІ, відеоматеріал), яке відповідає критеріям конкурсу;
  • опублікувати вперше матеріал у період з 21 серпня по 11 жовтня 2020 року.

Деталі конкурсу тут.

Переможці отримають ноутбук MacBook Pro, смартфон iPhone 11, цифровий диктофон Olympus.

Реєстрація триватиме до 11 жовтня 2020 року за посиланням. Нагородження переможців відбудеться 20 жовтня.

Конкурс організований Міністерством цифрової трансформації України в партнерстві з USAID/UK aid проєктом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS», що реалізується Фондом Євразія.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду