15 вересня – обговорення «VFX та анімація в Канаді. Можливості для копродукції»

15 вересня – обговорення «VFX та анімація в Канаді. Можливості для копродукції»

9 Вересня 2020
1058
9 Вересня 2020
11:14

15 вересня – обговорення «VFX та анімація в Канаді. Можливості для копродукції»

1058
У заході візьмуть участь Нейшо Алі та Уеслі Сьюелл.
15 вересня – обговорення «VFX та анімація в Канаді. Можливості для копродукції»
15 вересня – обговорення «VFX та анімація в Канаді. Можливості для копродукції»

Kyiv Media Week Special та посольство Канади в Україні 15 вересня, з 16:30 до 17:20, презентують inspiration talk «VFX та анімація в Канаді. Можливості для копродукції».

«Незабаром очікується ратифікація Угоди про спільне виробництво аудіовізуальних творів між Україною та Канадою, яка відкриває широкі можливості для співробітництва обох країн. <…> Тож сесія стане унікальною нагодою послухати топових канадських VFX-експертів, за плечима яких – робота над легендарними блокбастерами Netflix, Marvel, Disney та дізнатися, як працюють гіганти індустрії», – йдеться в повідомленні.

Теми та спікери:

  • Нейшо Алі (Neishaw Ali) – засновниця та президентка SPINVFX, провідної міжнародної компанії з виробництва візуальних ефектів, яка працювала з такими проєктами, як  «Гра престолів», «Фарго», «Дивні дива» (Stranger Things), розповість про підхід SPINVFX до масштабних міжнародних VFX-колаборацій, про напрям анімації та досвід залучення спеціалістів з усього світу до проєктів компанії. Також вона познайомить аудиторію з міжнародними професійними об’єднаннями в індустрії візуальних ефектів та дасть свої рекомендації з пошуку партнерів і фінансування для тих, хто прагне працювати на міжнародному ринку;
  • від VFX-супервайзера Уеслі Сьюелла (Wesley Sewell) глядачі дізнаються як створювалися візуальні ефекти до фільму Marvel «Залізна людина». У його порфоліо також є й інші франшизи Marvel – «Месники» та «Тор», він тісно співпрацював з Рідлі Скоттом над фільмами «Гангстер», «Хороший рік» та історичним епосом «Царство небесне». Уеслі Сьюелл запровадив багато інноваційних технік у розробці та обробці 3D-фільмів. Його внесок в індустрію відзначений престижними преміями, у тому числі The Lumiere Award;
  • модератор сесії: Єгор Борщевський, генеральний директор POSTMODERN Digital, провідної української CG&VFX-компанії, що входить до складу FILM.UA Group.

Усі зареєстровані глядачі KMW у жовтні отримають White Paper – пост-огляд документ, у якому буде зібрано найцікавішу інформацію, висновки презентацій та дискусій регіональних секцій KMW, а також результати всіх досліджень, що проводяться міжнародними та локальними агенціями спеціально для KMW.

Секцію організовано компанією MRM за підтримки Посольства Канади в Україні, співорганізатор – Українська кіноасоціація.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду