До 17 липня – набір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

14 Липня 2020
873
14 Липня 2020
10:54

До 17 липня – набір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

873
Фундація Суспільність за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа» та Незалежної медійної ради запрошує журналістів взяти участь у Школі стратегічних комунікацій та антифейку, яка відбудеться 18 липня в онлайн-форматі.
До 17 липня – набір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

Учасники заходу навчатимуться протидіяти інформаційним маніпуляціям, агресивній дезінформації та фейковим новинам, довідаються, як не потрапити у пастку, працюючи з великими масивами новин, правильно і швидко верифіковувати інформацію з відкритих джерел, ідентифіковувати вірусні кампанії ботоферм та тролів.

Тренерами школи будуть відомі українські журналісти та експерти, фахівці галузі стратегічних комунікацій, які допоможуть учасникам навчитися приймати правильні редакторські рішення під час щоденної журналістської роботи.

Захід відбуватиметься в рамках проєкту «Університет медіаграмотності» і передбачає низку навчань з культури цифрової безпеки, фактченкінгу і подолання дезінформації/ маніпуляційних впливів.

Школа стратегічних комунікацій та антифейку також ставить за мету сприяти розвитку в Україні якісної журналістики, впровадженню медіаінновацій, обміну досвідом співпраці між журналістами та ньюзмейкерами шляхом партнерського діалогу на національному та регіональному рівнях. 

Реєстрація: участь в школі безкоштовна. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Усім кандидатам до 17 липня необхідно заповнити аплікаційну форму.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 097 297 08 42, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com.

Цей проєкт став можливим за підтримки проєкту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду